Karin Leferink

Bewegen Werkt coach
Karin.Leferink@bewegenwerkt.nl
Volg mij op LinkedIn

Wie ben ik?

Ik ben nieuwsgierig, enthousiast en altijd in beweging. Ik ben het meest in mijn element wanneer ik met mijn tent in mijn rugzak de bergen inloop. Nieuwsgierig naar het avontuur achter elke bocht. Het simpele ritme in de bergen dwingt mij om te vertragen, om terug te gaan naar de basis en te leren vertrouwen op mijn eigen kracht.

Binnen Bewegen Werkt, waar ik sinds 2014 met veel plezier werk, vind ik het een uitdaging om onze deelnemers mee te nemen op hun eigen reis. Samen een (nieuwe) stip op de horizon zetten en de route ernaartoe opdelen in kleine haalbare stapjes. Samen ontdekken waar je wel invloed op hebt en wat jij zelf kan doen om jouw situatie nu te verbeteren.

Als Bewegen Werkt coach maak ik gebruik van mijn enthousiasme om mensen letterlijk in beweging te krijgen. Mijn nieuwsgierigheid en interesse in de ander zet ik in om te ontdekken wat iemand zijn drijfveren zijn.

Wat drijft mij?

Het toewerken naar het moment waarop een deelnemer het vertrouwen (terug)vindt om zelf de volgende stappen te zetten motiveert mij enorm. Verantwoordelijkheid en regie kunnen pakken met betrekking tot je eigen gedrag is wat mij betreft een basis om je dromen te kunnen volgen.