Jeffrey van Dijk

Buurtsportcoach
jeffrey.vandijk@bewegenwerkt.nl
Volg mij op LinkedIn

Wie ben ik?

Voor mijn functie als Buurtsportcoach bij Bewegen Werkt ben ik actief geweest als sport coördinator in Voorschoten en Wassenaar. Daar heb ik veel geleerd in het netwerken, maar ook in het verbinden van personen en/of (maatschappelijke) organisaties met elkaar. Om de simpele reden: ‘Samen bereik je meer’.

Wat zijn mijn drijfveren?

Zorgen voor een veilig en bewust klimaat voor mensen om een passend beweegaanbod op aan te laten sluiten. Dat helpt niet alleen voor vitaliteit, maar ook in zijn algemeenheid op de arbeidsmarkt. Daarbij is de insteek altijd om mensen te helpen en in te steken op wensen/behoeften van de deelnemers, zodat de intrinsieke motivatie zoveel als mogelijk geborgd is.

Waar word ik blij van in mijn werk?

Het is naar mijns inziens uitermate belangrijk om een bijdrage te leveren aan de vitaliteit van mensen. Voor het creëren van een zinvolle vrijetijdsbesteding voor mensen wordt maatwerk gevraagd. Hiervoor moeten de behoeften in kaart worden gebracht. Daar een plan van aanpak voor maken om mensen op de arbeidsmarkt en/of privé in te coachen/begeleiden is super waardevol voor mij

Mijn favoriete vitaliteitsmomentje? Ik ga graag hardlopen in de natuur om te ontspannen en mijn energie kwijt te kunnen. Ook coach ik een voetbalteam dat bestaat uit volwassenen.