David van Wilgenburg

Buurtsportcoach
David.vanWilgenburg@bewegenwerkt.nl
Volg mij op LinkedIn

Sinds juli 2021 ben ik Buurtsportcoach bij Bewegen Werkt. Bewegen is mijn passie en daarom is het des te leuker anderen te inspireren om ook te gaan bewegen. Gezond zijn en het je ook voelen, het contact met een ander in de wijk en even een moment van ontspanning zijn belangrijke elementen die ik terug laat komen d.m.v. wekelijks bewegen. Sport als middel! Daar geloof ik in. En wij werken er met zijn allen aan.

In mijn opleiding kwam mijn passie voor sport al terug, ik heb Sportkunde gestudeerd in de stad waar ik nu werkzaam ben als Buurtsportcoach. Ik voel mij kind aan huis in Den Haag en daarom is het des te leuker om hier bezig te zijn met mijn passie.

Zelf beweeg ik ook wekelijks, ik doe tweemaal fitness en tweemaal calisthenics (trainen met je eigen lichaamsgewicht). Het geeft extra structuur aan mijn week, laat mij andere mensen ontmoeten met dezelfde interesses en geeft mij een doel.

Mijn favoriete vitaliteitsmomentje? In de ochtend douche ik soms 2 minuten koud, daarna voel ik mij helder, wakker en kan ik de dag aan.