Arno Niënhaus

Manager accounts
Arno.Nienhaus@bewegenwerkt.nl
Volg mij op LinkedIn

"Stel een (onmogelijk) sportief doel, ga ervoor en probeer het doel te halen! De weg naar het doel is net zo mooi als het uiteindelijke resultaat"

Al met al werk ik al zo’n 13 jaar voor Bewegen Werkt. Ik woon met mijn gezin en drie kinderen in Arnhem.

Het is een groot plezier om dagelijks mensen te mogen inspireren om ‘iets‘ met bewegen, gezonde leefstijl of inzetbaarheid te gaan doen. Zelf ben ik actief in verschillende sporten en hou ik ervan lange afstanden hard te lopen. Deze hardlooptochten zijn een goede manier om lekker fit te worden en tegelijk even op mezelf aangewezen te zijn. Het liefst loop ik door de natuur: bos en polder zijn favoriet.

Ik gun iedereen de voordelen van het ‘fit’ zijn. Je kan namelijk ook ongestraft lekkere dingen eten en drinken 😊

Verder vind ik het belangrijk te blijven leren. Bij Bewegen Werkt krijg ik zelf die kansen en bij onze werkgevers stimuleren we dat door niet alleen op vitaliteit en gezondheid in te zetten, maar ook op het blijven leren en ontwikkelen.

Mijn favoriete vitaliteitsmomentje? De vrijdagmiddagtraining met het voetbalteam van mijn zoon. Ik mag zelf de training geven en tegelijk zie ik dan 8 kinderen tot 9 jaar lekker sporten en spelen. Natuurlijk beweeg ik zelf lekker mee en haal ik die dag zeker het gewenste aantal stappen!