Congres - 25 jaar Bewegen Werkt!

Programma aankondiging!

Op 12 november vieren we groot feest. Het participatieprogramma van Bewegen Werkt, voorheen Ergo Control, bestaat dan namelijk 25 jaar! Dit jubileum willen we met jullie vieren! Het congres vindt plaats in het Omnisportcentrum in Apeldoorn, een locatie vervuld met sportgeschiedenis, waar bijvoorbeeld Olympische atlete Femke Bol afgelopen februari haar wereldrecord op de 400 meter aanscherpte!

Meld je nu alvast aan voor deze inspirerende dag met boeiende sprekers die hun inzichten zullen delen.

Erben Wennemars

Erben heeft tijdens zijn sportcarrière door vallen en opstaan geleerd wat winnen is en wat je kunt bereiken als alles moet wijken voor een groter doel. Tegelijkertijd hebben tegenslagen en teleurstellingen hem sterker gemaakt, waardoor hij uiteindelijk leerde dat de grootste tegenslagen de mooiste groeimomenten kunnen zijn. Zijn ervaringen inspireren anderen om door te zetten ondanks moeilijkheden. Tijdens het Bewegen Werkt Congres heeft Erben de rol als spreker.

Marjolijn Olde Monnikhof

Marjolijn Olde Monnikhof is momenteel directeur-bestuurder van Stichting CAOP. Voorheen werkte ze als plaatsvervangend directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau. Marjolijn gaat vanuit haar kennis en ervaring in op ‘scheidslijnen’ in economische ongelijkheid, sociale verschillen en persoonskapitaal. Ze heeft uitgebreide expertise op deze gebieden opgebouwd. Tijdens het Bewegen Werkt Congres heeft Marjolijn de rol als spreker.

Tom van ‘t Hek

Tom van ’t Hek speelde in het Nederlands hockeyelftal en was bondscoach van het Nederlands dameshockeyelftal, waarmee hij twee bronzen medailles behaalde op de OS (1996 en 2000). Sinds 1995 werkt hij als radiopresentator, onder andere voor Het Hek van de Dam, Radio Tour de France, NOS Langs de Lijn, De Ochtendspits en leverde bijdragen aan de ochtenduitzendingen van het Radio 1 Journaal. Tijdens het Bewegen Werkt Congres is Tom dagvoorzitter.

Inschrijven

Ben jij erbij? Er is plaats voor 100 deelnemers. Deelname is gratis. Of deel de uitnodiging met je collega.