Ervaar Bewegen Werkt in praktijk

Participeren in Apeldoorn

Ontdek hoe wij al jarenlang mensen met een uitkering op een energieke manier laten deelnemen aan de samenleving en werk-en maatschappelijkfit maken met behulp van ons bewezen effectieve beweegprogramma. Stap een dagje met ons mee in Apeldoorn en ervaar zelf hoe bewegen een gamechanger is voor deze doelgroep.

Wat kun je verwachten?

  • Ontdek de positieve veranderingen: Leer meer over de positieve veranderingen die ons beweegprogramma brengt in het leven van mensen met een uitkering. Van meer energie tot verbeterde werkfitheid, we laten je ervaren wat mogelijk is en zetten je zelf in beweging.
  • Interactie met beweegcoach Karin Leferink: Stel vragen aan Karin Leferink, onze Bewegen Werkt coach, en krijg persoonlijk inzicht in hoe bewegen de sleutel is tot succes voor deze doelgroep.
  • Exclusief kijkje achter de schermen: Ontdek de unieke aspecten van ons beweegprogramma en leer hoe we samenwerken met de Gemeente Apeldoorn om positieve veranderingen te bewerkstelligen.

Wist je dat uit onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen blijkt dat onze aanpak leidt tot driemaal zoveel uren betaald werk? Inclusief vrijwilligerswerk is dit rendement zelfs zeven maal hoger. Het Loket Gezond Leven van het RIVM heeft Bewegen Werkt beoordeeld als bewezen effectief.

Ben jij erbij?

Datum: Wij organiseren het event op 19 maart

Tijd: Van 14.00 tot 16.00.

Locatie: De Voorwaarts 450, 7321 MG Apeldoorn

Reserveer nu jouw plek en ontdek de kracht van beweging samen met ons op 19 maart! Je kunt je aanmelden door het formulier in te vullen onderaan de pagina.