Het laatste nieuws

Lees hieronder het laatste nieuws van onze organisatie. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

30 mei 2019

CBS: Lichte daling aantal rokers

Vanaf 31 mei - Wereld Niet Roken dag – is de stoppen met roken training van Allen Carr’s Easyway opgenomen in de basisverzekering van zorgverzekeraar Menzis!
Lees meer
29 mei 2019

Terugblik 14 mei

Op dinsdag 14 mei vond de open dag van het Bewegen Werkt beweegprogramma voor statushouders plaats. Een groep van ruim 20 deelnemers vanuit diverse gemeenten verzamelden zich bij DeetosSnel in Dordrecht. Na een gezamenlijke lunch ging het programma van start. In dit artikel blikken we terug op de bijeenkomst.
Lees meer
19 apr. 2019

Introductie van nieuwe gesprekstechniek: Appreciative Inquiry

De Bewegen Werkt coaches hebben deelgenomen aan een training ‘Appreciative Inquiry’, beter vertaald als ‘Waarderend Onderzoek’. In de training hebben de coaches kennis gemaakt met het effect van positieve vragen stellen en te focus op successen uit het verleden.
Lees meer
07 mrt. 2019

Sportieve inburgering: hockeyen om te integreren

Vorige maand plaatste Tubantia een artikel over het pilotproject Sportieve inburgering voor statushouders in Oldenzaal. In dit artikel vertelt deelnemer Joshua Sliwo (55) over zijn ervaring met Sportieve inburgering.
Lees meer
09 jan. 2019

Een nieuw jaar, een nieuwe identiteit!

Een frisse start van het nieuwe jaar nemen wij dit jaar erg letterlijk. Vandaag presenteren wij met trots onze nieuwe identiteit. Wij ruilen onze bedrijfsnamen Bewegen Werkt BV, Ergo Control BV en ACE Nederland BV in voor één handelsnaam: Bewegen Werkt.
Lees meer