Het laatste nieuws

Lees hieronder het laatste nieuws van onze organisatie. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

10 nov. 2020

Persoonlijk ontwikkeladvies voor werkzoekenden

Door de coronacrisis verandert de economie fors. Werk wordt vaker digitaal uitgevoerd, er komen nieuwe banen bij en tegelijkertijd zijn er banen die verdwijnen. Het kabinet wil mensen helpen om zich aan te passen aan die nieuwe realiteit. Alle werkzoekenden, kunnen per 1 december kosteloos een ontwikkeladvies aanvragen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur.
Lees meer
09 nov. 2020

Online-training ‘Gezond eten, bewegen en leven’ van start in gemeente Molenlanden

Inwoners van gemeente Molenlanden kunnen vanaf vrijdag 27 november deelnemen aan de training ‘Gezond eten, bewegen en leven’. In verband met de huidige corona-maatregelen wordt de training nu online aangeboden. In acht weken wordt gewerkt richting een vitaler leven, onder begeleiding van een ervaren diëtist en beweegcoach.
Lees meer
07 okt. 2020

Terugkijken webinar over effectieve gespreksvoering

Op dinsdag 6 oktober hebben wij in samenwerking met gemeente Coevorden een gratis webinar over effectieve gespreksvoering georganiseerd. In dit 45 minuten durende webinar delen we kennis en vertellen we hoe wij motiverende gespreksvoering en het model of change toepassen binnen het beweegprogramma.
Lees meer
02 okt. 2020

Hoe Bewegen Werkt bijdraagt aan een Gezond en Gelukkig Den Haag

Elke inwoner van Den Haag heeft recht op een zo gezond en gelukkig mogelijk leven. De beweging Gezond en Gelukkig Den Haag zet zich daar dan ook volop voor in. In een promotiefilmpje van de campagne 'Samen dragen we bij aan een Gezond en Gelukkig Den Haag' vertelt Casy el Bouhnani (Bewegen Werkt) hoe zij vanuit haar rol als buurtsportcoach bijdraagt aan een gezonde, vitale en gelukkige gemeenschap.
Lees meer
15 sep. 2020

Buurtsportcoach Casy is één van de vip’s van het Prinsjesontbijt in Den Haag

Het Prinsjesdagontbijt in Den Haag is een moment van bezinning, inspiratie en gebed aan het begin van het parlementaire jaar. Het wordt gehouden op de vrijdag voorafgaand aan Prinsjesdag. De redders van de zee (KNRM) en de helden uit de zorg waren de speciale gasten van het Prinsjesontbijt 2020. Buurtsportcoach Casy el Bouhnani van Bewegen Werkt was uitgenodigd als één van de speciale gasten.
Lees meer
09 jun. 2020

Werken aan een vitaal Nederland, juist nu

Het coronavirus heeft impact op ons leven en werk. Meer dan ooit is een goede weerstand van belang voor de continuïteit van de Nederlandse economie en het voortbestaan van bedrijven. Wij willen onze klanten, relaties en zakenpartners graag laten weten dat Bewegen Werkt klaar is om weer te werken aan een vitaal Nederland.
Lees meer
05 apr. 2020

Gratis webinars voor gemeenten en UWV

Vanwege de beperkende maatregelen in verband met het coronavirus, kunnen onze coaches op dit moment niet fysiek in actie komen. Daarom bieden wij mogelijkheden van coaching op afstand, iets dat in deze tijd wellicht extra hard nodig is. Zo heeft corona er toe geleid dat we een aantal mooie en nieuwe ideeën hebben ontwikkeld. Deze ideeën delen wij graag met jou!
Lees meer
16 mrt. 2020

Bewegen Werkt anticipeert op Corona met aanpassing programma's

Het Corona virus heeft een grote impact op onze maatschappij en daarmee ook op alle programma's die Bewegen Werkt draait voor gemeenten en UWV. De maatregelen van zondag 15 maart betekenen dat sportlocaties/accommodaties waar we gebruik van maken hun deuren sluiten. Fysiek is het dus niet meer mogelijk en ook niet meer wenselijk bij elkaar te komen. Maar we zouden Bewegen Werkt niet zijn, als we geen manieren vinden om toch in beweging te blijven! Lees hieronder hoe Bewegen Werkt in elk geval tot 6 april aanpassingen maakt in haar programma's voor gemeenten en UWV.
Lees meer
19 nov. 2019

Terugblik Bewegen Werkt Congres 2019

Op dinsdag 5 november vond het Bewegen Werkt Congres 2019 plaats. Een groep van ruim 75 deelnemers vanuit diverse gemeenten verzamelden zich aan het begin van de middag bij Nieuw Salem in Driebergen. Na een lunchwandeling ging het programma van start. Benieuwd naar de inhoud van de bijeenkomst? Lees hier de terugblik.
Lees meer