Training ‘Gezond eten, bewegen en leven’ in Molenlanden

Laatste nieuws

Vrijdag 25 maart gaat er weer een training ‘Gezond eten, bewegen en leven’ van start voor inwoners van gemeente Molenlanden. In acht bijeenkomsten wordt gewerkt aan een vitaler leven, onder begeleiding van een ervaren diëtist en vitaliteitscoach. De bijeenkomsten vinden plaats in de dorpskamer in Giessenburg op vrijdagochtend van 9.00 – 11.00 uur. Deelname is gratis.


Steuntje in de rug

Sinds 2019 geeft Bewegen Werkt de training ‘Gezond eten, bewegen en leven’ in de gemeente Molenlanden. ‘In deze training werken we samen met een diëtist. Ook maken we kennis met GIGA Molenlanden, de beweegcoaches van de gemeente’, aldus vitaliteitscoach Hanneke van den Boogaard, projectleider en vitaliteitscoach vanuit Bewegen Werkt.

‘Het zetten van de stap naar een gezonde leefstijl is niet altijd gemakkelijk’, vervolgt Hanneke. ‘Juist in deze tijd, is het extra belangrijk aan je gezondheid te werken. Het valt niet altijd mee om dat alleen te doen. Eerdere trainingen laten zien dat werken aan gezondheid in groepsverband deelnemers een positieve boost geeft. Wie mee wil doen is van harte welkom.’

Voor wie?

Inwoners van de gemeente Molenlanden, die een eerste stap willen zetten richting een gezondere leefstijl.

Hanneke: ‘Er kunnen verschillende redenen zijn om mee te doen. Zoals het krijgen van tips om opnieuw in beweging te komen, gezonder te eten en gewichtsverlies. Of gewoonweg de steun en gezelligheid van een groep bij het behalen van je gezondheidsdoelen. Natuurlijk mag de motivatie niet ontbreken om écht iets aan je leefstijl te willen veranderen.’

Meer informatie en aanmelden

De bijeenkomsten vinden plaats in de dorpskamer in Giessenburg op vrijdagochtend van 9.00 – 11.00 uur. De training begint op vrijdag 25 maart tot 10 juni. Aanmelden kan tot 23 maart.

Aanmelden of meer informatie? Mail naar Hanneke van den Boogaard: Hanneke.vandenBoogaard@bewegenwerkt.nl of bel 06 11 03 92 96.