Een deelnemer aan het woord

Peter

Ik ben Peter, 42 en door omstandigheden uit het verleden in de bijstand terecht gekomen. Via mijn klantmanager van de gemeente werd mij het traject bij Bewegen Werkt aangeboden. Ik was behoorlijk aan de zware kant en wilde daar graag verandering in brengen. Dus in mijn situatie was dit een ‘aanbod’ wat ik niet kon afslaan.

Ik ben in augustus 2022 begonnen, in Elst bij het programma van Nick Kramer. In het begin was ik sceptisch, omdat ik al zolang niks had gedaan en eigenlijk de hoop al had opgegeven. Daar kwam in mijn geval bij dat ik nogal wat tegenslagen had gehad in de maanden voor aanvang van Bewegen Werkt.

Maar al heel snel voelde ik mezelf op mijn gemak. Ik had weer contact met mensen, het contact met Nick was erg prettig. Onze coach had veel tijd en aandacht voor iedereen. Voor mij was dit heel prettig! Heb hier enorm veel aan gehad.

En dan niet alleen het sporten wat mij goed deed, maar ook het contact met andere mensen. Uiteindelijk voelde ik mij zo goed dat ik weer ben gaan solliciteren. En daar heb ik een hele leuke fulltime job aan over gehouden.

Dus ondanks het feit dat ik sceptisch was, heeft het traject mij het tegendeel bewezen! Want als ik mijn situatie van nu met bijna een jaar geleden vergelijk, is dat een wereld van verschil. Zonder Bewegen Werkt was ik vandaag niet geweest waar ik nu ben.

Bedankt Nick!