Een dag vol enthousiasme

Ervaar Bewegen Werkt in praktijk!

Afgelopen dinsdag mocht een groep, bestaande uit dertig consulenten en beleidsmedewerkers van de gemeente, zelf ervaren wat ons effectieve beweegprogramma is. Naast een plenair programma mochten de deelnemers proeven wat de kracht van ons programma is en werden ze in beweging gezet!

Zelf in actie!

Met de sportkleding aan wandelden de deelnemers de gymzaal binnen in het zonnige Apeldoorn. Enkel wisten de deelnemers dat ze sportkleding mee mochten nemen; de precieze activiteiten bleven een verrassing. Met behulp van beweegspellen, gericht op onder andere competenties, samenwerken, doorzettingsvermogen en plezier werden de deelnemers in beweging gezet. Zo werden de rollen omgedraaid, aangezien de aanwezigen doorgaans hun doelgroep (mensen met een uitkering) in beweging brengen middels het beweegprogramma.

(Oud-)deelnemers

Naast de beleidsmedewerkers en consulenten deden er ook drie (oud-)deelnemers van het programma mee en speelde ze een actieve en zeer dappere rol. Want wie kan het beter vertellen dan iemand die het programma zelf heeft doorlopen? Naast de (oud)-deelnemers deelden ook trajectregisseurs en activeringscoaches van Gemeente Apeldoorn hun ervaringen.

16

Aftermovie

Het was een dag vol enthousiasme en positieve energie! Benieuwd naar de beelden? Bekijk hier de aftermovie!