Ik voel me zelfverzekerder en heb weer meer energie

Een deelnemer aan het woord

Aan het eind van het beweegprogramma horen vaak mooie verhalen van deelnemers. Coach Nick Kramer ontving het onderstaande bericht van een oud-deelneemster. Zij vertelde hem wat het programma haar heeft gebracht: ''Ik voel me zelfverzekerder, waardoor ik weer betere beslissingen kan maken in mijn leven. Ik heb weer meer energie, waardoor ik weer met plezier kan ondernemen. Hartelijk dank Nick, voor alles wat je voor me hebt gedaan!''

Hieronder lees je het volledige bericht.

Het Bewegen Werkt programma kwam op het juiste moment op mijn pad. Mijn doel was om maatschappelijk fit te worden, zodat ik meer balans kon vinden in mijn leven.

Tijdens mijn intake met Nick verzocht ik de nadruk vooral op het bewegen te leggen. Het lekker kunnen sporten hielp me mijn focus te verbeteren waardoor ik meer rust kon vinden in mijn hoofd.

Nick gaf mij de mogelijkheid om, binnen ons traject keuzes te maken op mijn gevoel. Op deze manier schonk hij mij vertrouwen in mijn kunnen waardoor ik beter kon luisteren naar mijn innerlijke kompas. Nick begreep mijn proces zeer goed en respecteerde mijn tempo. Zijn manier van coachen en vragen stellen stelde mij in staat mezelf op zeer natuurlijke en ongedwongen wijze uit te dagen en meer dingen uit te proberen.

Mijn doel is ruim behaald. Ik voel me zelfverzekerder, waardoor ik weer betere beslissingen kan maken in mijn leven. Ik heb weer meer energie, waardoor ik weer met plezier kan ondernemen.

Hartelijk dank Nick, voor alles wat je voor me hebt gedaan!