Over Bewegen Werkt

Resultaatgericht werken aan een gezond Nederland

Bewegen Werkt bevordert sinds 1991 de gezondheid van mensen en organisaties. Dit doen wij met een resultaatgerichte aanpak gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Met deze aanpak behalen we resultaat op vitaliteit, participatie en stoppen met roken.

Vitaliteit

Of het nu gaat om een losse interventie of een integrale aanpak van vitaliteit - wij helpen organisaties vitaal te worden en te blijven. Dit doen wij met een compleet aanbod aan diensten, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Participatie

Wij zetten mensen fysiek, mentaal en sociaal in beweging naar participatie en werkhervatting. Dit doen wij met een bewezen effectief beweegprogramma. Ben je benieuwd wat wij voor uitkeringsgerechtigden van jouw gemeente of van UWV kunnen betekenen?

Stoppen met roken

Op het gebied van stoppen met roken maken we gebruik van de succesvolle en wereldwijde methode van Allen Carr's Easyway. Dit is een snelle en prettige manier om te stoppen met roken. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de training zeer effectief is, ook op lange termijn.