Geen tijd voor vitaliteit?

Meld je aan voor het webinar op 17 maart

Geen tijd voor vitaliteit? Wij herkennen dit bij onze klanten als een groot dilemma voor HR. Investeren in een vitale organisatie wordt gezien als belangrijk, maar aspecten als verzuim en werving & selectie zijn altijd urgenter én gaan daarom voor. Hoe ga jij daar mee om?

Investeer 1 uur en 30 minuten om te leren in oplossingen te denken!

Op donderdag 17 maart organiseren wij van 9.00 tot 10.30 uur het gratis webinar 'Geen tijd voor vitaliteit'. Tijdens een interactieve online bijeenkomst praten we je bij over de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van vitaliteit en leer je om in oplossingen te denken.

Wat kan je verwachten?

  • De wetenschap over ontwikkelingen in vitaliteit en werkvermogen. Hoe ontwikkelt de vitaliteit van werkend Nederland zich in de afgelopen 10 jaar? En wat zijn de perspectieven voor de komende 10 jaar? Door: Jan Plat, directeur Bewegen Werkt, bewegingswetenschapper en Phd onderzoeker werkvermogen aan de Rijksuniversiteit Groningen
  • Beter presteren kost tijd! Je wordt immers ook niet in 1 jaar Olympisch kampioen. Wat is de investering die een topsporter moet doen om goud te halen? En welke lessen kan je als werkgever hieruit trekken? Door: Stefan Groothuis, 2x wereldkampioen en winnaar Olympisch goud op de 1000m schaatsen in 2014
  • Creatieve sessie, waarbij we samen gaan denken in oplossingen. Hoe kunnen we samen een vuist maken om vitaliteit beter op de agenda te krijgen? Hoe versterk je jouw rol?

Voor wie?

Deze bijeenkomst is voor P&O en HR medewerkers van organisaties die de vitaliteit en inzetbaarheid van hun medewerkers belangrijk vinden.

Waar en wanneer?

We organiseren de bijeenkomst op donderdag 17 maart van 9.00 - 10.30 uur via MS teams.

De webinar heeft reeds plaatsgevonden. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Wil je meer informatie?

We vertellen je graag meer over onze aanpak en oplossingen. Neem contact met ons op via info@bewegenwerkt.nl of 085 073 33 00.