Wat beweegt de medewerkers van Bewegen Werkt? | Saskia

Podcast

Het zijn vooral onze medewerkers die het verschil maken!

Daarom deze podcast-serie “Wat beweegt de medewerkers van Bewegen Werkt?”. Directeur Han Rutten spreekt elke maand een collega van Bewegen Werkt over de bijzondere ervaringen en uitdagingen die hij/zij tegenkomt in het werk.

Het betreft persoonlijke verhalen over succesvolle projecten en mooie ervaringen met deelnemers aan allerlei verschillende Bewegen Werkt activiteiten. Of het nu een health check is, een leefstijl coaching traject, een workshop over voeding of slapen, een participatietraject bij een gemeente of een Allen Carr stoppen met roken training, de successen die Bewegen Werkt medewerkers beleven met hun deelnemers maken dat zij elke dag opnieuw met veel plezier aan de slag gaan.

Aflevering 1. Saskia van Geelen

In deze eerste podcast spreekt Han met projectleider en leefstijlcoach Saskia van Geelen. Saskia is de collega die het langst in dienst is bij Bewegen Werkt. Op 1 maart jongstleden maar liefst 30 jaar in dienst! Dat maakte het extra leuk om haar als eerste te interviewen. Saskia is een fijne, ervaren en zéér loyale collega, die altijd voor iedereen klaar staat en zeer betrokken is bij veel innovatieve activiteiten van Bewegen Werkt.

Saskia zelf: “Bewegen Werkt voelt als een warm bad voor mij. De samenwerking met collega’s waardeer ik zeer. En corona heeft er zelfs voor gezorgd dat we nog meer naar elkaar toe zijn gegroeid met alle innovatie activiteiten die we de laatste 2 jaar met z’n allen in gang hebben gezet. Ik heb er nog steeds veel plezier in en ga zeker nog een tijdje door!”

Wil je meer informatie?

We vertellen je graag meer over onze aanpak en oplossingen. Neem contact met ons op via info@bewegenwerkt.nl of 085 073 33 00.