Vitaal op glad ijs

Nieuw! Webinars voor meer vitaliteit in de wintermaanden

Het hebben en houden van een goede vitaliteit is een flinke uitdaging. Zeker nu! Daarom gaan we vanaf 21 december van start met de vierdelige webinarserie 'Vitaal op glad ijs'.

Met deze webinarserie creëer je voor slechts € 495,- een laagdrempelig en behulpzaam vitaliteitsaanbod voor medewerkers. Doet jouw organisatie ook mee?

Tijdens de 45 minuten durende webinars gaan we aan de slag met uiteenlopende thema's, die passen bij de uitdagingen van deze tijd. Het gemeenschappelijke doel is om goed met actuele uitdagingen om te gaan en aan vitaliteit te werken. In elk webinar worden deelnemers aan het denken gezet, op weg geholpen én gaan ze aan de slag met toepasselijke werkvormen. Tussendoor is er altijd een beweegmomentje waardoor deelnemers niet alleen mentaal maar ook fysiek in beweging worden gezet.

Inhoud

  • 4 webinars die ieder 45 minuten duren.
  • Mogelijkheid tot live volgen van alle webinars of terugkijken.
  • Communicatiekit, waarmee je medewerkers inspireert mee te doen.
  • Inschrijfpagina waar medewerkers zich kunnen aanmelden.
  • Automatische herinnering aan deelnemers voorafgaand aan het webinar.
  • Enthousiasmeren van medewerkers om aan persoonlijke doelen te werken.

Elk thema wordt verzorgd door een specialist die uitgaat van wetenschappelijk onderbouwde principes. Medewerkers krijgen inhoudelijke kennis en tips waar men direct mee aan de slag kan. Tijdens het webinar is ruimte voor interactie en er kunnen vragen worden gesteld.

Kosten

Het pakket bestaande uit toegang tot 4 webinars en ondersteunende materialen om de webinars succesvol in te zetten kost slechts €495,- excl. btw. Dit is onafhankelijk van het aantal deelnemende medewerkers.

Programma

  • 21 december: Lekker in je vel. Gaan gezelligheid en gezondheid goed samen? Mentaal zeker! Qua leefstijl soms iets minder. Rond de feestdagen is dat best een dingetje. Kun je kleine stapjes maken om de schade te beperken of je gezonde gedrag zelfs vol te houden?
  • 11 januari: Vitale veranderingen volhouden. Zegt de één tegen de ander: ‘Dit jaar ga ik écht minder drinken, meer bewegen, gezonder eten, stoppen met roken en een nieuwe hobby zoeken.’ Zegt de ander: ‘Top! Dat gaat je vast lukken...’ Wat zou jij zeggen?
  • 1 februari: Vitaal verbinden. Werkend Nederland mist de gezelligheid bij de koffieautomaat, in de kantine, zelfs tijdens overlegjes en na afloop van het werk. Welke kansen zijn er om de verbondenheid van jouw team een boost te geven? Voor thuiswerkers en voor werkenden op de werklocatie.
  • 15 februari: In balans op glad ijs. Hoe is het met jouw balans terwijl je op glad ijs meerdere balletjes hoog probeert te houden? Soms moet je keuzes maken, een balletje laten vallen of hulp vragen. Doe je mee met de balanstraining?

Wil je meer informatie?

We vertellen je graag meer over onze aanpak en oplossingen. Neem contact met ons op via info@bewegenwerkt.nl of 085 073 33 00.