Webinar: PMO met impact

Meld je aan voor het webinar op 25 mei

Bewegen Werkt organiseert een interactief webinar over de inzet van een Preventief Medisch Onderzoek (PMO). In het Webinar 'PMO met impact' bekijken we het perspectief dat een PMO biedt op organisatie-, team- en individueel niveau. Welke succesfactoren zijn daarbij belangrijk en hoe pak je dit aan?

Wat gaan we doen?
Vanuit het credo ‘PMO met Perspectief’ gaan we anderhalf uur aan de slag met het onderwerp PMO. Waarom is de inzet van een PMO belangrijk? Wat is de mogelijke inhoud? En hoe zorg je ervoor dat een PMO ook daadwerkelijk tot iets leidt?! Over deze vragen deelt Bewegen Werkt de ervaringen maar jullie gaan ook in gesprek met elkaar. Het wordt een interactief webinar om met én van elkaar te leren.

Bewegen Werkt voert sinds 1991 PMO’s uit en weet inmiddels wat werkt. Er worden inzichten en ideeën gedeeld en je wordt aan het denken gezet. Met interactieve onderdelen, kennisdeling, brainstorm en een energizer wordt gezorgd voor een dynamische bijeenkomst. Hierna kun je met het volgende PMO (nog) meer te bereiken op organisatie-, team- én individueel niveau.

Door wie?
Het webinar wordt verzorgd door Jan Plat en Jobjan Blonk. Jan is bewegingswetenschapper én oprichter van Bewegen Werkt. Jobjan is vitaliteitscoach en projectleider voor PMO’s.

Daarnaast zal HR adviseur Giulia Gatti van Aeronamic delen wat hun ervaringen zijn met een PMO met impact. Aeronamic is een toonaangevende leverancier van luchtvaartcomponenten. Zij voeren periodiek een PMO uit, en dit jaar gebeurt dit voor de 2e keer met Bewegen Werkt. Giulia vertelt over de wijze waarop zij het PMO hebben ingevuld en wat het PMO Aeronamic opleverde.

Afbeelding Jan en Jobjan 202319211

Voor wie?
Bewegen Werkt richt zich op organisaties (advies integraal vitaliteitsbeleid, trainingen leidinggevenden), teams (workshops, teamsessies en vitale activiteiten) en individuen (coaching en Health Checks). De PMO’s werken op al deze niveaus.

De beoogde doelgroepen voor dit webinar zijn HR-beleidsadviseurs en -medewerkers, preventiemedewerkers, DI- en arbospecialisten, RI&E- en veiligheidsmedewerkers, teammanagers, leidinggevenden en betrokken medewerkers die binnen organisatie de vitaliteit willen stimuleren.

Ben je erbij?
Noteer dit webinar in je agenda en onderzoek van tevoren hoe het binnen jouw organisatie zit met PMO’s. Hoe vaak worden die gehouden? Wat is de inhoud? Wat gebeurt er met de resultaten? Heb je collega’s waarvoor dit (ook) interessant is? Deel de uitnodiging met ze. Zo kunnen de nieuwe ideeën en inzichten nog meer impact hebben binnen je organisatie.

Aanmelding

Wil je zo vriendelijk zijn om voor je aanmelding gebruik te maken van het aanmeldingsformulier? Vul het formulier onder aan deze pagina in en klik op 'Verzenden'.

Aanmelden voor dit webinar is niet meer mogelijk.