Het laatste nieuws

Lees hieronder het laatste nieuws van onze organisatie. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

27 mrt. 2019

MoDI Plus: Gratis voor leden van WGV Zorg en Welzijn

Leden van WGV Zorg en Welzijn kunnen in het voorjaar van 2019 gratis kennismaken met een nieuw vitaliteitsinstrument: de MoDI Plus. De MoDI Plus is de vernieuwde Monitor Duurzame Inzetbaarheid en heeft als doel medewerkers in Zorg en Welzijn te stimuleren met hun eigen inzetbaarheid aan de slag te gaan.
Lees meer
17 mrt. 2019

Op 4 april wandelt Bewegen Werkt naar het werk

Op donderdag 4 april vindt de vierde editie van de Wandel naar je Werk-dag plaats. Begin je werkdag met meer energie en maak je hoofd leeg tijdens (een stuk van) de route naar je werk. Doe jij mee?
Lees meer
27 feb. 2019

Meer vakantiedagen krijgen door te sporten

Bijna elke werkgever wil het wel stimuleren dat werknemers meer gaan sporten en gezonder leven. Een Zweeds bedrijf heeft daar een creatieve oplossing voor gevonden: voor elk uur dat werknemers sportief bezig zijn, krijgen zij 12 minuten extra vakantie.
Lees meer
21 feb. 2019

Informatiebijeenkomst ESF subsidie

Binnenkort start een nieuw aanvraagtijdvak voor de ESF subsidie duurzame inzetbaarheid. Wil je binnen jouw organisatie gebruik maken van deze regeling, maar weet je niet hoe je dit het best kan aanpakken? Kom dan op donderdag 14 maart naar de gratis informatiebijeenkomst bij WGV Zorg en Welzijn.
Lees meer
09 jan. 2019

Laatste kans: ESF subsidie Duurzame Inzetbaarheid

Op maandag 8 april start een nieuw aanvraagtijdvak voor de ESF subsidie Duurzame Inzetbaarheid. Deze subsidie kun je gebruiken voor de inzet van een adviseur van Bewegen Werkt, die jouw organisatie adviseert bij het bevorderen van de gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers.
Lees meer
09 jan. 2019

Een nieuw jaar, een nieuwe identiteit!

Een frisse start van het nieuwe jaar nemen wij dit jaar erg letterlijk. Vandaag presenteren wij met trots onze nieuwe identiteit. Wij ruilen onze bedrijfsnamen Bewegen Werkt BV, Ergo Control BV en ACE Nederland BV in voor één handelsnaam: Bewegen Werkt.
Lees meer