Het laatste nieuws

Lees hieronder het laatste nieuws van onze organisatie. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

22 dec. 2020

Heb jij jouw thuiswerkplek op orde?

Nu we langer en structureel meer thuiswerken wordt het belang van een goede thuiswerkplek groter. Samen met Health2Work hebben we een assortiment samengesteld dat wij tegen een gereduceerd tarief aanbieden. Hiermee willen we zoveel mogelijk mensen de kans geven om thuis ergonomisch verantwoord te werken.
Lees meer
17 nov. 2020

Brandbrief leefstijlcampagne aan het ministerie van VWS

Op 11 november 2020 werd een brandbrief gestuurd aan het ministerie van VWS. De brief biedt een positieve impuls en aanmoediging om de kennis van de Nederlandse burgers te vergroten over het positieve effect van een gezonde leefstijl op het immuunsysteem. Dit lijkt van groot belang in de strijd tegen COVID-19.
Lees meer
06 nov. 2020

Meld je nu aan voor de webinarserie 'Lekker in je vel'

Het webinarpakket Altijd Vitaal Werken is dé oplossing wanneer je op een laagdrempelige manier wilt werken aan de vitaliteit van jouw medewerkers. Op 3 december gaan we van start met het thema 'lekker in je vel'.
Lees meer
18 sep. 2020

Terugkijken masterclass: van COVID naar GoFit

Welke rol speelt leefstijl in het voorkomen en het ziektebeloop van COVID-19? En wat kun jij als werkgever in deze tijd doen om medewerkers te ondersteunen in een duurzame leefstijl verandering? Deze vragen beantwoorden we tijdens de masterclass ‘Van COVID naar GoFit’.
Lees meer
03 aug. 2020

Vanaf 1 augustus: alle schoolterreinen rookvrij

Vanaf deze week moeten alle schoolterreinen in Nederland rookvrij zijn. Een rookvrij schoolterrein kan voor rokers een extra motivatie zijn om te stoppen met roken. Wist je dat rokers meer kans van slagen hebben om te stoppen én het vol te houden na deelname aan een training van Allen Carr's Easyway?
Lees meer
15 jun. 2020

Effectieve preventie van verzuim in coronatijd? Stuur op werkvermogen

Met de komst van corona is de aandacht voor gezondheid en verzuim complexer geworden. Veel medewerkers hebben juist nu ondersteuning nodig. Waarom en hoe? Dat beleef je op dinsdag 30 juni om 10.00 uur tijdens de online masterclass ''Effectieve preventie van verzuim in coronatijd? Stuur op werkvermogen''.
Lees meer
12 jun. 2020

De invloed van coronamaatregelen op werkplezier

Hoe je je voelt gaat over hoe goed je bent in je werktaken, hoe makkelijk je met collega’s omgaat en hoe boeiend je werk is. Hoe ga je hiermee om in coronatijd? Adviseur Marike van Kalken legt in dit artikel uit hoe de coronamaatregelen invloed hebben op ons werkplezier.
Lees meer
10 jun. 2020

Succesvolle online training: Binnen één dag van het roken af

De Allen Carr Stoppen met Roken training kan nu ook online via een webinar worden gevolgd. Gewoon thuis achter de laptop, tablet of telefoon. Wij zijn zeer verheugd over de reacties van de deelnemers, die de online training gemiddeld een 9,5 gaven.
Lees meer
09 jun. 2020

Werken aan een vitaal Nederland, juist nu

Het coronavirus heeft impact op ons leven en werk. Meer dan ooit is een goede weerstand van belang voor de continuïteit van de Nederlandse economie en het voortbestaan van bedrijven. Wij willen onze klanten, relaties en zakenpartners graag laten weten dat Bewegen Werkt klaar is om weer te werken aan een vitaal Nederland. 
Lees meer