Het laatste nieuws

Lees hieronder het laatste nieuws van onze organisatie. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

30 jul. 2021

6 september: Startdatum voor de online cursus IK VITAAL

Wil jij de vitaliteit van jouw medewerkers een boost geven? Meld ze dan aan voor de online cursus IK VITAAL! Op 6 september gaan we van start met een nieuwe groep deelnemers.
Lees meer
29 apr. 2021

De weg naar een rookvrije organisatie

Op maandag 31 mei – Wereld Niet Roken Dag – organiseren wij in samenwerking met Allen Carr's Easyway De weg naar een rookvrije organisatie. Een gratis online event over de implementatie van een succesvol rookbeleid.
Lees meer
28 apr. 2021

Nieuwe startdatum voor de online cursus IK VITAAL

Wil jij de vitaliteit van jouw medewerkers een boost geven? Meld ze dan aan voor de online cursus IK VITAAL! Op maandag 7 juni gaan we van start met een nieuwe groep deelnemers.
Lees meer
28 apr. 2021

Elk halfuur even bewegen. Doe de challenge!

Het ministerie van SZW organiseert in de week van 17 t/m 21 mei de Werken = Bewegen Challenge. Doet jouw organisatie ook mee?
Lees meer
15 apr. 2021

De overgang: Onbesproken daling in werkvermogen of bespreekbaar nieuw perspectief?

De overgang bij vrouwen is zacht gezegd een onderbelicht thema. Gelukkig komt er steeds meer aandacht voor, bijvoorbeeld tijdens de Week van de Overgang. Structurele aandacht voor de overgang kan heel veel winst opleveren. Hoe? Dat lees je in dit artikel!
Lees meer
22 dec. 2020

Heb jij jouw thuiswerkplek op orde?

Nu we langer en structureel meer thuiswerken wordt het belang van een goede thuiswerkplek groter. Samen met Health2Work hebben we een assortiment samengesteld dat wij tegen een gereduceerd tarief aanbieden. Hiermee willen we zoveel mogelijk mensen de kans geven om thuis ergonomisch verantwoord te werken.
Lees meer
17 nov. 2020

Brandbrief leefstijlcampagne aan het ministerie van VWS

Op 11 november 2020 werd een brandbrief gestuurd aan het ministerie van VWS. De brief biedt een positieve impuls en aanmoediging om de kennis van de Nederlandse burgers te vergroten over het positieve effect van een gezonde leefstijl op het immuunsysteem. Dit lijkt van groot belang in de strijd tegen COVID-19.
Lees meer
06 nov. 2020

Meld je nu aan voor de webinarserie 'Lekker in je vel'

Het webinarpakket Altijd Vitaal Werken is dé oplossing wanneer je op een laagdrempelige manier wilt werken aan de vitaliteit van jouw medewerkers. Op 3 december gaan we van start met het thema 'lekker in je vel'.
Lees meer
18 sep. 2020

Terugkijken masterclass: van COVID naar GoFit

Welke rol speelt leefstijl in het voorkomen en het ziektebeloop van COVID-19? En wat kun jij als werkgever in deze tijd doen om medewerkers te ondersteunen in een duurzame leefstijl verandering? Deze vragen beantwoorden we tijdens de masterclass ‘Van COVID naar GoFit’.
Lees meer