Het laatste nieuws

Lees hieronder het laatste nieuws van onze organisatie. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

06 dec. 2022

Marike is geslaagd voor de Postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar

Marike van Kalken heeft haar diploma voor de Postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar in ontvangst genomen. Tijdens deze opleiding heeft Marike een nóg beter inzicht gekregen in de drijfveren achter (ongezond) gedrag en manieren waarop we deze inzichten kunnen omzetten in effectieve gedragsverandering.
Lees meer
29 nov. 2022

Wat zit er in één schaaltje kruidnoten?

De decembermaand staat weer voor de deur. Deze maand neemt veel lekkernijen met zich mee zoals kruidnoten, gevulde speculaas en marsepein. Staat er bij jullie ook een pot kruidnoten op het bureau of bij de koffieautomaat? Zonder dat je er erg in hebt loop je toch een paar keer per dag langs en neem je er een paar. Heel lekker, maar ongemerkt gaan er heel wat koolhydraten, vetten en calorieën naar binnen.
Lees meer
17 nov. 2022

Terugblik webinar 17 november

Werken aan vitaliteit kan voor HR professionals voelen als ‘dweilen met de kraan open’. Je organiseert diverse interventies en activiteiten, maar het lukt niet om tot een duurzame oplossing te komen. Hoe zorg jij dat je het lek binnen jouw organisatie dicht? Ruim 40 HR-professionals kwamen afgelopen donderdag samen om hierover in gesprek te gaan.
Lees meer
27 okt. 2022

Bewegen Werkt is trotse partner van ‘De VVT werkt vandaag aan morgen’

Het ministerie van SZW heeft A+O VVT een subsidie toegekend van ruim € 22 miljoen vanuit de Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden (MDIEU). De diensten van Bewegen Werkt zijn binnen de subsidieregeling gecontracteerd en komen in aanmerking voor vergoeding.
Lees meer
13 okt. 2022

Webinar: Dweilen met de kraan open

Op donderdag 17 november organiseren wij van 9.00 tot 10.30 uur het gratis webinar 'Dweilen met de kraan open'. Tijdens deze interactieve online bijeenkomst delen we onze kennis en ga je samen met andere HR professionals op zoek naar manieren om het lek binnen jullie organisaties te dichten.
Lees meer
05 sep. 2022

Vitaal leiderschap leidt tot een beter werkvermogen

Uit een analyse van ons MoDI-database blijkt dat er een significante correlatie bestaat tussen de rol van de leidinggevende en het werkvermogen van medewerkers. Nieuwsgierig hoe dit zit? Lees dan snel verder.
Lees meer
25 aug. 2022

Bewegen Werkt is partner van Food in Transitie 2030

Food In Transitie is hét programma van Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie waarmee bedrijven in de levensmiddelenindustrie toekomstbestendig kunnen worden voor 2030. Als FIT2030 partner zetten wij onze expertise, kennis en kunde op het gebied van vitaliteit in om bedrijven weerbaar én wendbaar te maken voor de uitdagingen van de toekomst.
Lees meer
30 jun. 2022

13 oktober: Bestuurdersbijeenkomst Vitaal Leiderschap

Bewegen Werkt zet zich in voor een gezonder en vitaler Nederland. Aandacht voor vitaliteit binnen organisaties begint bij bestuurders. Daarom organiseren we op 13 oktober de bestuurdersbijeenkomst Vitaal Leiderschap.
Lees meer
01 jun. 2022

Wat beweegt de medewerkers van Bewegen Werkt? | Erwin

Het zijn vooral onze medewerkers die het verschil maken! Daarom deze podcast-serie “Wat beweegt de medewerkers van Bewegen Werkt?”. Directeur Han Rutten spreekt elke maand een collega van Bewegen Werkt over de bijzondere ervaringen en uitdagingen die hij/zij tegenkomt in het werk. In deze eerste podcast spreekt Han met Erwin Lankhorst.
Lees meer