Online masterclass

Effectieve preventie van verzuim in coronatijd? Stuur op werkvermogen

In het eerste kwartaal van dit jaar was het verzuim het hoogst sinds 17 jaar. Dat zal tijdens de afgelopen maanden niet gedaald zijn. Met de komst van corona is de aandacht voor gezondheid en verzuim complexer geworden. Contact en communicatie gaat steeds meer via digitale media, waardoor medewerkers niet altijd in beeld zijn. Toch hebben veel medewerkers, soms ook zonder het zelf te weten, juist nu uw ondersteuning nodig.

Waarom en hoe? Dat beleeft u op dinsdag 30 juni om 10.00 uur tijdens de online masterclass ''Effectieve preventie van verzuim in coronatijd? Stuur op werkvermogen!''.

Inhoud

In het webinar gaat onderzoeker Jan Plat in op de wetenschappelijke verbanden tussen werkvermogen en verzuim. Ook wordt een doorkijkje gegeven op de risicofactoren die het coronavirus extra met zich meebrengt. Vitaliteitsadviseur Jobjan Blonk geeft aan op welke wijze je hier een positieve invloed op kunt hebben. De oplossing is uiteraard coronaproof.

Voor wie?

Deze masterclass is bedoeld voor P&O en HR medewerkers van organisaties die de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers belangrijk vinden. Ook geïnteresseerde en betrokken medewerkers in andere functies zijn welkom en kunnen hier inspiratie opdoen.

Heeft u de online masterclass gemist? We vertellen u in een persoonlijk gesprek graag meer over een effectieve preventie van verzuim in coronatijd. Neem hiervoor contact met ons op via info@bewegenwerkt.nl of 085 073 33 00.