Laatste nieuws

Gratis Leergang Duurzame Inzetbaarheid voor leden van WGV Zorg en Welzijn

Gezonde medewerkers presteren beter. Juist nu het coronavirus door ons land gaat en Nederland vergrijst is het slim om als organisatie te investeren in duurzame inzetbaarheid. Is jouw organisatie hier ook aan toe? Neem dan deel aan de Leergang Duurzame Inzetbaarheid. Tijdens drie sessies leer je hoe je een vitale organisatie bouwt. Na de leergang is er mogelijkheid voor individuele coaching om de effectiviteit op duurzame inzetbaarheid in jouw organisatie te vergroten.

We organiseren deze training in opdracht van WGV Zorg en Welzijn. Deelname aan de leergang is kosteloos voor leden van WGV Zorg en Welzijn.

Programma

  • Sessie 1 - Creëren van draagvlak voor duurzame inzetbaarheid (DI) en levensfasen.
  • Sessie 2 - In gesprek over DI met Huis van werkvermogen.
  • Sessie 3 - Werkdruk.

Resultaat

De leergang geeft inzicht in de aanpak duurzame inzetbaarheid middels de 7-stappenmethodiek. Na jouw deelname heb je kennis van diverse modellen en QuickScans. Tevens heb je een eerste opzet van een plan van aanpak voor jouw eigen organisatie. Met deze kennis ben je in staat om direct in jouw organisatie met duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan. Het is mogelijk na afloop individuele coaching van Kees der Weduwe te ontvangen.

Voor wie

De Leergang Duurzame Inzetbaarheid is bedoeld voor HR-professionals, Arbo-coördinatoren, managers en professionals die betrokken zijn bij het opzetten en uitvoeren van duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Er is plek voor maximaal 15 deelnemers.

Ervaringen van deelnemers

  • "Prima training met voldoende interactie."
  • "Fijn om kennis en ervaringen met andere deelnemers uit te wisselen."
  • "Goed toepasbaar in de praktijk."

Door wie

De leergang staat onder leiding van onze adviseur Kees der Weduwe. Kees heeft ruim 20 jaar ervaring in het werkveld van gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid binnen organisaties. Kees adviseert verschillende bedrijven in Nederland in het opzetten van gezondheidsbeleid en het creëren van een vitale organisatie. Op een motiverende wijze aanzetten tot actie, door zelf te ervaren (gewoon doen), zijn kenmerken van zijn aanpak.

Waar en wanneer?

De trainingen vinden plaats op donderdag 19 mei, 16 juni en 8 september van 9.00 tot 12.30 uur bij WGV Zorg en Welzijn, Zutphenseweg 51, 7418 AH in Deventer.

Meer informatie en aanmelden

Bezoek de website van WGV Zorg en Welzijn voor meer informatie en aanmelden.