Meld je aan voor het webinar op 17 november

Webinar: Dweilen met de kraan open

Werken aan vitaliteit kan voor HR professionals voelen als ‘dweilen met de kraan open’. Je organiseert diverse interventies en activiteiten, maar het lukt niet om tot een duurzame oplossing te komen.

Hoe zorg jij dat je het lek binnen jouw organisatie vindt? Ontdek het tijdens het webinar op donderdag 17 november.

Op donderdag 17 november organiseren wij van 9.00 tot 10.30 uur het gratis webinar 'Dweilen met de kraan open'. Tijdens deze interactieve online bijeenkomst delen we onze kennis en ga je samen met andere HR professionals op zoek naar manieren om het lek binnen jullie organisaties te dichten.

Wat kun je verwachten?

  • Uit de praktijk: Gerald Oude Alink van ROC van Twente vertelt over het Vitaliteitsbeleid van ROC van Twente. Lukt het deze onderwijsinstelling om het lek te dichten?
  • De 9 lessen van succesvol vitaliteitsmanagement door senior adviseur Kees der Weduwe van Bewegen Werkt.
  • Een brainstorm sessie waarin we samen op zoek gaan naar oplossingen en tot concrete verbeteracties komen.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is voor P&O en HR medewerkers van organisaties die de vitaliteit en inzetbaarheid van hun medewerkers belangrijk vinden.


Waar en wanneer?

We organiseren de bijeenkomst op donderdag 17 november van 09.00 tot 10.30 uur via Microsoft Teams. Er wordt actieve deelname verwacht en je zal ook in digitale vergaderruimtes met anderen in gesprek gaan. Zorg dus voor een werkende camera en microfoon.

Aanmelden

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden. Na aanmelding ontvang je een e-mail met daarin de link voor deelname.