Lever jij ook een bijdrage?

Bewegen Werkt! Ook tegen kanker

Op 22 juni doet Bewegen Werkt (weer) mee aan de Midzomeravond Wandeltocht in Eindhoven. Met behulp van deze wandeltocht zetten wandelaars zich in tegen kanker. De wandeling wordt georganiseerd door Rotaryclub Eindhoven Zuid, waar onze collega John lid van is. Hij is ook mede verantwoordelijk voor de organisatie.

30 km

Namens Bewegen Werkt wandelt Anita mee, maar liefst 30 km, samen met Sylvia, een vriendin van John. Inmiddels hebben bijna 600 wandelaars zich ingeschreven, maar er wordt net als vorig jaar gehoopt op 1.000 deelnemers. Naast de 30 km kunnen wandelaars ook kiezen voor afstanden van 20, 15, 10 of 5 km. Bij de wandeltocht is er aandacht voor maar liefst vier lokale doelen, namelijk Yvya, Centrum De Eik, het Catharina Onderzoeksfonds en het Maxima Medisch Centrum.

Lever jij ook een bijdrage?

Wij weten dat Bewegen Werkt! Ook tegen kanker! Het is belangrijk dat we dit ook zo vaak mogelijk blijven herhalen bij mensen in onze omgeving. Voel je daarom ook vrij deze pagina in jouw omgeving te delen, alle beetjes helpen namelijk! Niet omdat het moet, maar omdat het kan, in dit geval in Eindhoven. Dus steun of deel https://rotaryclub-eindhoven-z.... En ... zelf meelopen mag natuurlijk ook, Eindhoven en Waalre hebben een fantastische omgeving 😊

20230624 200117 2