Allen Carr's Easyway stoppen met roken in basisverzekering Menzis

Laatste nieuws

Vanaf 31 mei - Wereld Niet Roken dag – is de stoppen met roken training van Allen Carr’s Easyway opgenomen in de basisverzekering van zorgverzekeraar Menzis!

Bewegen Werkt is ongelofelijk trots op deze mijlpaal!

Dat betekent dat Menzis-verzekerden vanaf nu GRATIS en zonder dat dit ten koste gaat van het eigen risico kunnen deelnemen aan deze stoppen met roken training.

Menzis is de eerste zorgverzekeraar die de Allen Carr methode opneemt in de basis verzekering.

Wanneer jij bij Menzis beDnt verzekerd en wilt stoppen met roken kijk dan hier voor de trainingsdata en meld je telefonisch 053 - 477 66 46 aan en houd je polisnummer bij de hand. (Dus NIET inschrijven via de website, want dan moet je betalen)

Binnenkort zal Bewegen Werkt ook de bedrijven die hun collectieve zorgverzekering bij Menzis hebben benaderen en uitleggen wat de mogelijkheden zijn voor een stoppen met roken training van Allen Carr’s Easyway.

Aanmelden voor Menzis verzekerden

Menzis verzekerden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@allencarr.nl. We hebben de volgende informatie nodig:

  • Gewenste trainingsdatum. Een overzicht van de geplande trainingen vind je op inschrijven.allencarr.nl
  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Polisnummer

Wil je meer informatie?

We vertellen je graag meer over onze aanpak en oplossingen. Neem contact met ons op via info@bewegenwerkt.nl of 085 073 33 00.