ZGR

Aanmelden Health Check

ZGR biedt u de gelegenheid om deel te nemen aan een Preventief Medisch Onderzoek (PMO), een tweeledig onderzoek waarbij u als medewerker inzicht krijgt in uw eigen mentale en fysieke fitheid.

U start nu met deel twee van het PMO: de Health Check. Voor het eerste gedeelte heeft u een digitale vragenlijst ingevuld.

Tot en met 28 februari 2019 kunt u zich opgeven voor uw Health Check. Deze zal plaatsvinden op verschillende locaties: Raalte (Kerkstraat en Angeli Custodes), Lemelerveld en Heeten. De Health Check duurt ongeveer 30 minuten en bestaat uit de volgende testen:

  • Biometrie: lengte, gewicht en BMI (taillemeting is optioneel)
  • Bloeddrukmeting
  • Glucose en cholesterol totaal en uitgesplitst (HDL, LDL en Triglyceriden)
  • Aansluitend volgt een adviesgesprek, waarbij de resultaten met u worden besproken.

Wij willen u verzoeken om minimaal voor twee momenten in te schrijven en deze ook te reserveren in uw agenda. De Health Checks vinden plaats in de weken 12 en 13 van 2019. De definitieve bevestiging van de dag, locatie en het tijdstip van uw Health Check ontvangt u ongeveer twee weken van tevoren per e-mail.

Het e-mailadres dat u hier invult gebruiken wij voor alle verdere communicatie betreffende de Health Check. Uw telefoonnummer wordt door Bewegen Werkt uitsluitend gebruikt om u rechtstreeks (zonder tussenkomst van ZGR) te kunnen benaderen indien zich wijzigingen voordoen in de planning van de Health Check.

De Health Checks worden op verschillende data en op verschillende locaties gehouden. Hier kunt u aangeven welke datum, locatie en dagdeel uw voorkeur hebben. Geef indien mogelijk minimaal 2 voorkeuren aan. De Health Check duurt ongeveer 30 minuten per persoon.

Noteer de door u gekozen dagen en tijd in uw agenda.

Kerkstraat 3, Raalte


Stevenskamp 1, Heeten
Burg. Kerssemakersstraat 46, Raalte (Angeli Custodes)
Mr. Gorisstraat 3, Lemelerveld