Zehnder

Inschrijven Health Checks

Zehnder biedt u de gelegenheid deel te nemen aan de Health Check. Dit is een onderdeel van het Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Dit wordt uitgevoerd in het kader van het duurzame inzetbaarheidsproject Fit For Future.

De Health Check duurt circa 40 minuten en bestaat de volgende testen en metingen:

  • Station 1: Biometrie: lengte, gewicht, BMI en taillemeting, Bloeddrukmeting en Bloedwaarden (uitgesplitst cholesterol en glucose) met vingerprik
  • Station 2: HRV-meting - stress/ontspanningsmeting
  • Station 3: Fietstest - sub-maximale fietstest van 6 minuten

Direct na de Health Check heeft u een persoonlijk adviesgesprek van circa 10 minuten met een leefstijladviseur van Bewegen Werkt. Tijdens dit gesprek ontvangt u een individueel rapport met uw fysieke testresultaten. Uiteraard worden dan ook uw vragen beantwoord.

De Health Checks zullen op plaatsvinden op maandag 1, dinsdag 2 en woensdag 3 juli 2019 op locatie van Zehnder.

Via deze pagina kunt u zich daarvoor inschrijven tot en met 19 juni aanstaande. We willen u vragen voor minimaal 2 tijdstippen in te schrijven en deze ook direct te reserveren in uw agenda. U ontvangt dan uiterlijk 10 dagen voor de Health Check per email het definitieve tijdstip van de Health Check. Aangezien het maken van de planning veelomvattend is, zal het moeilijk zijn om een afspraak te verplaatsen. We vertrouwen erop dat u zorgvuldig met de reserveringen en uiteindelijke afspraak in uw agenda omgaat.

We hopen u binnenkort te zien.

Vergeet na het invullen niet op "versturen" te klikken!

Zehnder