ROC van Twente

Vitaliteitscan 2019

ROC van Twente biedt u de gelegenheid om deel te nemen aan de Vitaliteitscan, een tweeledig onderzoek waarbij u als medewerker inzicht krijgt in uw eigen mentale en fysieke fitheid.

U start nu met deel twee van de Vitaliteitscan: de Health Check. Voor het eerste gedeelte heeft u een digitale vragenlijst ingevuld.

Tot en met vrijdag 1 maart 2019 kunt u zich opgeven voor uw Health Check. Deze zal plaatsvinden op drie locaties van ROC van Twente: De Sumpel in Almelo, Lansinkveste in Hengelo en Wethouder Beverstraat in Enschede. De Health Check duurt ongeveer 40 minuten en bestaat uit de volgende testen:

  • Biometrie: lengte, gewicht en BMI (taillemeting is optioneel)
  • Bloeddrukmeting
  • Glucose en cholesterol totaal en uitgesplitst (HDL, LDL en Triglyceriden)
  • Fietstest
  • Aansluitend volgt een adviesgesprek, waarbij de resultaten met u worden besproken.

Wij willen u verzoeken u zich voor minimaal twee momenten in te schrijven en deze ook te reserveren in uw agenda. De Health Checks vinden plaats in de weken 10 en 11 van 2019. De definitieve bevestiging van de dag, locatie en het tijdstip van uw Health Check ontvangt u uiterlijk één week van tevoren per e-mail.

Het is helaas niet meer mogelijk aan te melden voor de Lansinkveste, we zitten hier helemaal vol.

Neem uw digitaal rapport mee naar de Health Check als u de resultaten van de online vragenlijst ook wilt bespreken met de gezondheidsadviseur.

Aanmelden Health Check

Het e-mailadres dat u hier invult gebruiken wij voor alle verdere communicatie betreffende de Health Check. Uw telefoonnummer wordt door Bewegen Werkt uitsluitend gebruikt om u rechtstreeks (zonder tussenkomst van ROC van Twente) te kunnen benaderen indien zich wijzigingen voordoen in de planning van de Health Check.

De Health Checks worden op verschillende data en op verschillende locaties gehouden. Hier kunt u aangeven welke datum, locatie en dagdeel uw voorkeur hebben. Geeft u indien mogelijk minimaal 2 voorkeuren aan. De Health Check duurt ongeveer 40 minuten per persoon.

Noteer de door u gekozen dagen tijd in uw agenda.

Lansinkveste, Lansinkesweg 4, Hengelo
De Sumpel 4-6, AlmeloWethouder Beversstraat, Enschede