Robidus

Inschrijven health checks

Robidus biedt jou de gelegenheid deel te nemen aan de Health Check. Dit is een onderdeel van het Preventief Medisch Onderzoek (PMO).

De Health Check duurt circa 30 minuten en bestaat uit de volgende testen en metingen:

• Station 1: Biometrie (BMI en taillemeting), bloeddrukmeting en bloedwaarden (uitgesplitst) cholesterol en glucose (d.m.v. vingerprik)
• Station 2: Visusmeting (zichttest op 3 afstanden)

Direct na de Health Check heb je een persoonlijk adviesgesprek van 10 minuten met een leefstijladviseur van Bewegen Werkt. Tijdens dit gesprek ontvang je een individueel rapport met jouw fysieke testresultaten. Uiteraard worden dan ook jouw vragen beantwoord.

De Health Checks zullen plaatsvinden op onderstaande datums en locaties:

• Donderdag 23 mei – Locatie Breukelen - BIJNA VOL
• Vrijdag 24 mei – Locatie Zaandam - OCHTEND VOL. MIDDAG BESCHIKBAAR
• Maandag 27 mei – Locatie Zaandam - VOL
• Dinsdag 28 mei – Locatie Zaandam - VOL

Via deze pagina kun je jezelf inschrijven tot 3 mei aanstaande. We willen jou vragen voor minimaal 2 tijdstippen in te schrijven en deze ook te reserveren in jouw agenda. Je ontvangt in de week van 6 mei per email het definitieve tijdstip, de exacte locatie en de benodigde voorbereiding. Aangezien het maken van de planning veelomvattend is, zal het moeilijk zijn om een afspraak te verplaatsen. We vertrouwen erop dat je zorgvuldig met de reserveringen en uiteindelijke afspraak in jouw agenda omgaat.

Vul hieronder het formulier in en vergeet niet op ‘Versturen’ te klikken.

Tot ziens bij de Health Check!

Breukelen

Zaandam