Pieter Zandt Scholengemeenschap

Inschrijven Health Check

Leuk dat je wilt deelnemen het Preventief Medisch Onderzoek (PMO) dat periodiek aangeboden wordt om de duurzame inzetbaarheid te stimuleren. Het PMO bestaat uit de MoDI-vragenlijst die je waarschijnlijk zojuist hebt ingevuld, en de Health Check. De aanmeldingstermijn voor de Health Checks is helaas verlopen! Wel kun je je via onderstaand formulier nog aanmelden voor de reservelijst. We nemen vervolgens contact met je op om te kijken of we je nog ergens kunnen inplannen.

De Health Check duurt circa 40 minuten en bestaat de volgende testen en metingen:

  • Station 1: Biometrie: lengte, gewicht, BMI en taillemeting, Bloeddrukmeting en Bloedwaarden (uitgesplitst cholesterol en glucose) met vingerprik
  • Station 2: Fietstest - sub-maximale fietstest van 6 minuten
  • Station 3: Adviesgesprek - Direct na de Health Check heeft u een persoonlijk adviesgesprek van circa 10 minuten met een leefstijladviseur van Bewegen Werkt. Tijdens dit gesprek ontvangt u een individueel rapport met uw fysieke testresultaten. Uiteraard worden dan ook uw vragen beantwoord.

Mocht je nog graag willen meedoen, vul dan onderstaand formulier in. Vergeet na het invullen niet op "versturen" te klikken!


Tot ziens bij de Health Check.

Kampen