Jeugdbescherming Overijssel

Inschrijven personeelsdag

Welkom op de inschrijfpagina voor de personeelsdag van Jeugdbescherming Overijssel. Hier vind je de informatie over de inhoud en de mogelijkheid om je in te schrijven voor de onderdelen die jou het meest aanspreken.

Feest van de vier V's
'Weer ‘s een personeelsfeest!, Elkaar leren kennen, Hoe kunnen we werkdruk verminderen?’ Zo maar een paar punten die we als medewerkers een tijd geleden noemden in de enquête over 'werkdrukvermindering en werkplezierverhoging'. Deze personeelsdag combineert feest en ontmoeting met nadenken over werkdruk en balans. Een middag en avond met voor elk wat wils. De thema's zijn Visie (missie en kernwaarden), Vitaliteit en Vakmanschap. We hebben daar de V van vermaak maar gewoon zelf aan toegevoegd… Het belooft een gezellige dag te worden

Locatie
De personeelsdag zal zijn bij Omni Mobilae, een prachtige natuurlijke locatie in Heino. Routebeschrijving en exact adres volgt.

Programma
13.00 uur - Ontvangst en inloop
13.30 uur - Centrale opening
14.00 uur - Ronde 1 - Activiteiten/workshops
15.00 uur - Pauze
15.30 uur - Ronde 2 - Activiteiten/workshops
16.30 uur - Ronde 3 - Activiteiten/workshops
17.30 uur - Afsluiting door dagvoorzitter
17.45 uur - Barbecue

Activiteiten/workshops


Workshop ‘Ben je in Balans?’ Met aandacht voor balans werk/privé en slapen en ontspannen
Tijdgebrek en werkdruk kunnen ten koste gaan van creativiteit en werkplezier. De werksituatie maar ook de thuissituatie kunnen hierop van invloed zijn. Maar wanneer is de druk té hoog? En ben je in balans? Ook voldoende slapen en het nemen van ontspanning heeft invloed op je balans. Als deze balans goed is, kun je het beste uit jezelf halen en topprestaties neerzetten. Deze workshop geeft inzicht in het verschil tussen spanning en ontspanning en geeft de deelnemer tips om hier op een goede manier mee om te gaan.

Workshop: Hoe boks jij het voor elkaar?
Tijdens deze (inter)actieve workshop maakt de deelnemer met de bokshandschoenen aan kennis met twee relevante aspecten: omgaan met veranderingen en het stellen van eigen grenzen. Met als doel om dit herziend inzicht direct te kunnen inzetten om veranderingen in het dagelijkse werk goed het hoofd te kunnen bieden.

Workshop: Voeding en Beweging, “Wat is een gezonde leefstijl en hoe start je?”
Lekker in je vel zitten, dat willen we allemaal. Een goede leefstijl draagt hier aan bij. Voeding en bewegen staan in deze workshop centraal en in deze workshop leer je welke kleine stapjes je kunt ondernemen om een (nog) gezondere leefstijl je hebben en houden.

Activiteit: Mindful wandelen
Als we mindfulness beoefenen, richten we onze aandacht op datgene wat zich nu, in dit moment, afspeelt. Je blijft daardoor minder nadenken en vastzitten aan zaken uit het verleden of die nog gaan komen. Hierdoor worden stress, piekeren, angst en zelfs pijn gereduceerd. Met een aantal gerichte oefeningen tijdens een prachtige boswandeling, kom je even helemaal in het 'nu', waardoor je direct ontspanning vindt en meer innerlijke rust en balans ervaart.

Activiteit teambuilding: Expeditie JBOV
In kleine teams ga je verschillende fysieke en mentale uitdagingen aan! Bij elk onderdeel zijn letters te verdienen en hoe meer letters, hoe meer kans je maakt om het eindspel te winnen. De uitdagingen zijn in het 'Expeditie' thema en vragen hele verschillende kwaliteiten. Leer je collega's op deze stoere en speelse manier (beter) kennen!

Van bovenstaande activiteiten kun je je intekenen voor 3 workshops/activiteiten.
Afhankelijk van de inschrijvingen per onderdeel, wordt jouw programma bepaald. Dit ontvang je per mail in de week voor de personeelsdag.

Let op: Het invullen van het telefoonnummer is niet nodig, maar je kunt hier eventuele dieetwensen/allergieën (i.v.m. catering) invullen of andere aandachtspunten waar we rekening mee kunnen/moeten houden.


VINK HIERONDER JOUW KEUZES AAN EN VERGEET NIET OP 'VERSTUREN' TE KLIKKEN!

Aanwezigheid personeelsdag


Workshops/activiteiten (maximaal 3 aanvinken!)

Vervoer