HOOG

Inschrijven Health Checks

Aanmelden Health Check

HOOG biedt u de gelegenheid om deel te nemen aan een Preventief Medisch Onderzoek (PMO), een tweeledig onderzoek waarbij u als medewerker inzicht krijgt in uw eigen mentale en fysieke fitheid.

U start nu met deel twee van het PMO: de Health Check. Voor het eerste gedeelte heeft u een digitale vragenlijst ingevuld.

Tot en met 23 mei kunt u zich opgeven voor uw Health Check. Deze zal plaatsvinden op verschillende locaties en data: op 3 juni in Apeldoorn, op 5 juni in Winterswijk en op 13 juni in Zutphen. De Health Check duurt ongeveer 30 minuten en bestaat uit de volgende testen:

  • Biometrie: lengte, gewicht en BMI (taillemeting is optioneel)
  • Bloeddrukmeting
  • Glucose en cholesterol totaal en uitgesplitst (HDL, LDL en Triglyceriden)

Aansluitend volgt een kort adviesgesprek, waarbij de resultaten met u worden besproken.

Wij willen u verzoeken om minimaal voor twee momenten in te schrijven en deze ook te reserveren in uw agenda. De definitieve bevestiging van de dag, locatie en het tijdstip van uw Health Check ontvangt u uiterlijk 10 dagen van tevoren per e-mail.

Het e-mailadres dat u hier invult gebruiken wij voor alle verdere communicatie betreffende de Health Check.

Uw telefoonnummer wordt door Bewegen Werkt uitsluitend gebruikt om u rechtstreeks (zonder tussenkomst van HOOG) te kunnen benaderen indien zich wijzigingen voordoen in de planning van de Health Check.

De Health Checks worden op verschillende data en op verschillende locaties gehouden. Hier kunt u aangeven welke datum, locatie en dagdeel uw voorkeur hebben. Geef indien mogelijk minimaal 2 voorkeuren aan. De Health Check duurt ongeveer 30 minuten per persoon. Vergeet na het invullen van uw contactgegevens en voorkeuren niet op VERSTUREN te klikken!

Tip! Noteer de door u gekozen dagen en tijd in uw agenda.

Apeldoorn


Winsterswijk


Zutphen