Domijn

Inschrijven Health Checks

Woningcorporatie Domijn biedt dit jaar alle medewerkers de gelegenheid deel te nemen aan de Health Check. Dit is een onderdeel van het Preventief Medisch Onderzoek (PMO). De Health Check duurt ongeveer 40 minuten en bestaat uit een aantal testen, welke afhankelijk zijn van je functie. De testen bestaan uit een glucose- en cholesteroltest, een bloedddrukmeting, een BMI-meting, een taillemeting. Het kantoorpersoneel heeft nog een zichttest en het vakpersoneel een gehoortest. Aansluitend aan de korte onderzoeken heb je een gesprek over de testresultaten en krijg je een persoonlijk advies.

Let op: De vakmannen zijn reeds ingepland voor de Health Check, dus niet aanmelden via deze site! Voor vragen hierover verwijzen we je naar de planners van Domijn.

Overige medewerkers kunnen zich via deze pagina inschrijven tot 24 maart aanstaande. We willen je vragen om op 1 of meerdere tijdstippen in te schrijven en deze ook te reserveren in je agenda. Je ontvangt uiterlijk 10 dagen voor de Health Check per email het definitieve tijdstip van de Health Check. Aangezien het maken van de planning veelomvattend is, zal het lastig zijn om een afspraak te verplaatsen. We vertrouwen erop dat je zorgvuldig met de reserveringen en uiteindelijke afspraak in je agenda omgaat.

We hopen je binnenkort te zien.

Aanmelden Health Check

Het e-mailadres dat je hier invult gebruiken wij voor alle verdere communicatie betreffende de Health Check. Je telefoonnummer wordt door Bewegen Werkt uitsluitend gebruikt om je rechtstreeks (zonder tussenkomst van Domijn) te kunnen benaderen indien zich wijzigingen voordoen in de planning van de Health Check.

De Health Checks worden op verschillende data gehouden. Hier kun je aangeven welke datum en dagdeel je voorkeur hebben. Geef indien mogelijk minimaal 2 voorkeuren aan. De Health Check duurt ongeveer 40 minuten per persoon.

Noteer de door jou gekozen dag en tijd in je agenda.