Ik Vitaal

Geef je vitaliteit een boost met het online programma Ik Vitaal

Stel eens voor dat je over 6 weken wakker wordt, je in de spiegel kijkt en bruist van de energie. Je voelt je fit en sterk om de dag te beginnen. Dat jouw collega’s dat ook opmerken en dat je meer plezier hebt in je werk. Wil je weten hoe je dit kunt bereiken? Doe dan mee met het online programma Ik Vitaal.

Op deze pagina lees je meer over Ik Vitaal en wat het voor jou kan betekenen. Medio november gaan we van start we met een nieuwe groep. Wil je zeker zijn van een plek? Meld je dan direct aan.

Ik Vitaal is voor jou wanneer je...

  • lekkerder in je vel wilt zitten
  • meer balans wilt ervaren
  • goede voornemens wilt omzetten in actie
  • wilt leren hoe je gewoontes duurzaam kan veranderen
  • een positievere mindset zoekt
  • meer zelfvertrouwen wilt ervaren

Ik Vitaal helpt je om jouw vitaliteit een boost te geven

We leren je hoe je zelf jouw persoonlijke vitaliteitsdoel kunt bereiken. Dit doe je samen met een coach en met alle andere deelnemers.

Wat anderen zeggen over Ik Vitaal

''Ik wil al een tijdje gezonder leven: meer bewegen en gezonder eten. Ondanks dat ik weet wat ik moet doen, lukt het mij niet om de knop om te zetten en het ook echt te doen. Dankzij Ik Vitaal is het gelukt om de stap te zetten.''

''Door corona werk ik nu veel vanuit huis. Ik merk dat het lastig is om een goede balans te vinden tussen werk en thuis. In de filmpjes geeft Hanneke praktische tips om voor jezelf doelen te stellen. Ik ben hier direct mee aan de slag gegaan. Ik heb een paar kleine veranderingen doorgevoerd waardoor het nu beter lukt om mijn tijd te verdelen tussen mijn baan en mijn gezin.''

''Praktische en leuke cursus! Ik vond het prettig dat ik zelf kon bepalen wanneer ik er mee aan de slag ging. Het is ook fijn dat je via een platform ervaringen kan uitwisselen met andere deelnemers en de coach.''

Je leert

  • wat vitaliteit voor jou betekent,
  • wat je nog kunt verbeteren
  • hoe je dit vervolgens kunt gaan doen
  • en hoe je het vol kunt houden.

Ben jij klaar voor een vitaler leven? Doe dan mee met Ik Vitaal en meld je aan!

IK VITAAL afbeelding smaller 1366 x variabel 2020 1200 x 628

Hoe werkt het?

Ik Vitaal is een online programma bestaande uit 17 korte filmpjes en opdrachten. Hiermee ga je op onderzoek uit om uit te vinden wat vitaliteit is voor jou. Elke week zijn er video calls met de coaches en de andere deelnemers om vragen te kunnen stellen en ervaringen te delen.

Wanneer je je inschrijft krijg je toegang tot een digitaal leerplatform. Binnen dit leerplatform deel je je voortgang met gelijkgestemden en help je elkaar verder met reacties en vragen. De coaches geven hier ook advies. Je kiest zelf welke informatie je wilt delen en met welke snelheid je de cursus doorloopt. Het platform en de coaches zijn 6 weken voor je beschikbaar.

Aanmelden voor Ik Vitaal

Medio december gaan we van start met een nieuwe groep deelnemers voor Ik Vitaal. Meld je aan via het onderstaande formulier. Deelname is kosteloos wanneer je via jouw werkgever een uitnodiging voor Ik Vitaal hebt ontvangen. Heb je geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact met ons op via 085 073 33 00.