Werkgeluk verhogen

Werkgeluk draagt bij aan een betere vitaliteit en een hogere productiviteit op het werk. Een goede balans tussen wat je wilt en wat je kunt is noodzakelijk om werkgeluk te ervaren. Hoe zorg je ervoor dat die balans aanwezig is en blijft? En op welke wijze kunnen medewerkers hier zelf invloed op uitoefenen?

Onze aanpak

In onze diensten helpen wij medewerkers op verschillende manieren bij het vinden en bewaken van de balans tussen werkgeluk en werkdruk. Zelf keuzes maken, samenwerking en activiteiten oppakken die je kunt en leuk vindt vormen daarbij de rode draad. Werkdruk is hierbij niet erg, wanneer je hebt geleerd hoe hier mee om te gaan.

Met welke diensten we dat doen?

Met de onderstaande diensten werken wij aan de balans tussen werkdruk en werkgeluk.

Webinarpakket

Het webinarpakket Altijd Vitaal Werken is dé oplossing wanneer je op een laagdrempelige manier wilt werken aan de vitaliteit van jouw medewerkers.
Lees meer

Toolboxmeeting

Korte en interactieve sessies gericht op vitaliteit.
Lees meer

Vitaliteitscoaching

Onze vitaliteitscoaches ondersteunen jouw medewerkers bij een duurzame verbetering van vitaliteit en inzetbaarheid.
Lees meer

Bekijk alle diensten

Bekijk welke diensten wij nog meer in kunnen zetten.

Bekijk meer

Q&A

Wij werken met een resultaatgerichte aanpak gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Deze kennis delen we graag met jou.

Is de dienstverlening van Bewegen Werkt coronaproof?

Lees meer

Van werkdruk naar werkgeluk: hoe pak je dit aan?

Lees meer

Of vraag het onze experts

Heb je vragen, of wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen doen om werkgeluk te verhogen? Neem dan contact op met één van onze experts.

Hanneke van den Boogaard Adviseur
John Matthijs Adviseur

Wil je meer informatie?

We vertellen je graag meer over onze aanpak en oplossingen. Neem contact met ons op via info@bewegenwerkt.nl of 085 073 33 00.