Verbinding bevorderen

Wist jij dat het ervaren van verbinding essentieel is voor onze vitaliteit? In het afgelopen anderhalf jaar is de onderlinge verbinding binnen veel organisaties echter flink verminderd. Werken aan verbinding op de werkvloer is daarom belangrijker dan ooit. Maar tegelijkertijd een hele uitdaging.

Gratis webinar over de positieve impact van verbinding

Wil je meer weten over de positieve impact van verbinding op de werkvloer? En wat je als werkgever kan doen om dit te bevorderen? Kijk dan het webinar van donderdag 30 september terug.

> Terugkijken

Wat brengt ons weer bij elkaar?

Een goed gesprek, samen iets nieuws of bijzonders beleven, waardering, samen strijden voor een doel… dát werkt! Deze elementen hebben wij samengebracht in diverse actieve, leuke en nuttige activiteiten. Hiermee behalen we resultaat op verbinding en vitaliteit.

Bekijk alle diensten

Bekijk welke diensten wij nog meer kunnen inzetten.

Bekijk meer

Q&A

Wij werken met een resultaatgerichte aanpak gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Deze kennis delen we graag met jou.

Wat betekent duurzame inzetbaarheid?

Lees meer

Welke rol speelt leefstijl in relatie tot COVID-19?

Lees meer

Is de dienstverlening van Bewegen Werkt coronaproof?

Lees meer

Of vraag het onze experts

Heb je vragen, of wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen doen om uitval te voorkomen? Neem dan contact op met één van onze experts.

John Matthijs Adviseur

Wil je meer informatie?

We vertellen je graag meer over onze aanpak en oplossingen. Neem contact met ons op via info@bewegenwerkt.nl of 085 073 33 00.