Vitaal thuiswerken

Veel mensen werken nu vanuit huis. Hoe zorgen we dat deze medewerkers vitaal, gezond en productief blijven? Op deze pagina lees je de vier basisprincipes voor thuiswerken. Wil je meer doen voor jouw medewerkers? Denk dan eens aan een online teamactiviteit zoals de Vitaliteitsboost, webinars of de online cursus Ik Vitaal.

Basisprincipes voor thuiswerken

  1. Maak een dagplanning. Zo weet je per dag waar je aan toe bent. Plan blokken om te werken, te ontspannen en te bewegen.
  2. Zorg voor afwisseling en voldoende beweging. Richt je werkplek zo goed mogelijk in. Wissel de werkplek af door staand te werken of lopend te bellen.
  3. Plan momenten van ontspanning. Stop op een vast tijdstip met werk. Beperk buiten werktijd de tijd achter een beeldscherm.
  4. Blijf in contact met collega’s. Zoek contact met je collega’s. Drink virtueel een kop koffie, of plan met een groep collega's een online activiteit.

Bron: TNO

Onze digitale dienstverlening

Met de onderstaande diensten werken wij aan de vitaliteit, gezondheid en productiviteit medewerkers die (veel) thuiswerken.

Battle to the Medal

Een online teambuilding activiteit. Tijdens dit spel gaan medewerkers in teams de strijd aan om de ultieme prijs: een gouden medaille!
Lees meer

IK VITAAL

Ik Vitaal is een online cursus. In 8 weken leren deelnemers, aan de hand van korte filmpjes en opdrachten, de basisvaardigheden voor een blijvende gedragsverandering.
Lees meer

Webinarpakket

Het webinarpakket Altijd Vitaal Werken is dé oplossing wanneer je op een laagdrempelige manier wilt werken aan de vitaliteit van jouw medewerkers.
Lees meer

Online teamactiviteit: de Vitaliteitsboost

Groepen van 10 tot 100 personen hebben via Microsoft Teams of Zoom 2,5 uur spelplezier, bewustwording en beweging.
Lees meer

Monitor Duurzame Inzetbaarheid

De MoDI is een vragenlijstonderzoek. Hiermee voorspellen wij het risico op uitval en geven advies om uitval te voorkomen.
Lees meer

Bekijk alle diensten

Bekijk welke diensten wij nog meer kunnen inzetten.

Bekijk meer

Q&A

Wij werken met een resultaatgerichte aanpak gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Deze kennis delen we graag met jou.

Welke rol speelt leefstijl in relatie tot COVID-19?

Lees meer

Is de dienstverlening van Bewegen Werkt coronaproof?

Lees meer

Of vraag het onze experts

Heb je vragen, of wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen doen om uitval te voorkomen? Neem dan contact op met één van onze experts.

John Matthijs Senior adviseur
Yvette Staal Bewegen Werkt coach

Wil je meer informatie?

We vertellen je graag meer over onze aanpak en oplossingen. Neem contact met ons op via info@bewegenwerkt.nl of 085 073 33 00.