Werk en privé in balans

Workshop

Genoeg energie hebben voor alle dingen die jij belangrijk vindt, dat willen we allemaal toch? Daar is een goede werk-privé balans voor nodig en dát is best een uitdaging! Er zijn zoveel dingen die invloed hebben op jouw balans en jij hebt lang niet overal invloed op. Dit kan stress en spanning opleveren. Het herkennen van de signalen en het kijken in kansen om hier invloed op te hebben, dat is de uitdaging die we in deze workshop met je aan gaan. Achteraf heb jij gewerkt aan je balans, je veerkracht, heb je geoefend met het kijken in kansen en een concrete actie voor jezelf bedacht.

Een ervaren vitaliteitscoach neemt je in deze workshop mee in de kansen en uitdagingen op het gebied van jouw balans. Met leuke werkvormen die je aan het denken zetten en inzicht geven, onderzoek je hoe balans bij jou werkt. Waar heb je invloed op? Wat kun je doen? Hoe goed zorg je voor jezelf als er veel van je gevraagd wordt? Door hier in deze workshop mee aan de slag te gaan, investeer je in jouw vitaliteit.

Duur

90 minuten

Groepsgrootte

Op locatie: maximaal 15 deelnemers

Online (workshop of webinar): maximaal 100 deelnemers

Begeleiding

De workshop wordt verzorgd door een ervaren vitaliteitscoach

Resultaat

Inzicht, ervaringen, tips, inspiratie én een eerste actie om in balans te komen of blijven.

Wil je meer informatie over de workshop 'Werk en privé in balans'? Neem dan contact met ons op via 085 073 33 00 of info@bewegenwerkt.nl.