Vitaliteitsboost

Teamactiviteit

Tijdens deze activiteit geven wij uw team of organisatie een flinke vitaliteitsboost! Groepen van 10 tot 100 deelnemers hebben op locatie of online 2,5 uur spelplezier, bewustwording en beweging. Daarnaast wordt nagedacht over vitale acties die in gang gezet kunnen worden. Lekker vitaal en gezellig met elkaar bezig!

De onderlinge verbinding binnen veel organisaties vermindert. Daarnaast ervaren mensen mentale en/of fysieke uitdagingen. Door echt even de tijd te nemen voor jezelf en elkaar, wordt de vitaliteit en de verbinding van de medewerkers en de organisatie flink gestimuleerd.

De vitaliteitsboost

Met vitale werkvormen, meerdere beweegmomenten en een spannende vitaliteitsquiz worden medewerkers
tijdens de Vitaliteitsboost geïnspireerd en gemotiveerd om met vitaliteit bezig te zijn of blijven. Ook draagt het bij aan de onderlinge verbondenheid en het werkplezier.

Werkwijze

We organiseren de Vitaliteitsboost op locatie of online via Microsoft Teams of Zoom. Naast plenaire onderdelen gaat de groep tijdens breakout sessies uiteen in groepjes van maximaal 10 personen. Hierbij zorgt de organisatie voor één host per 10 deelnemers. De hosts krijgen een handboek en worden in een trainingssessie voorbereid op hun rol.

Thema's

Voor elke organisatie wordt het programma op maat gemaakt. In goed overleg worden accenten gelegd en specifieke thema’s toegevoegd of weggelaten.

De inhoud is gebaseerd op het Huis van Werkvermogen. In verschillende werkvormen komen de volgende thema’s aan bod:

  • werk-privé balans
  • gezondheid
  • energie
  • competenties
  • motivatie en verbondenheid

Welke keuzes maakt u op deze gebieden? Misschien hebben collega’s goede ideeën of ervaringen? Wat maakt uw organisatie mogelijk? Welke eerste stap kunt u zetten? Sta hierbij stil en boost de vitaliteit van uw organisatie!

Duur

150 minuten

Groepsgrootte

10 tot 100 deelnemers

Tip!

Om de boost nog groter te maken, kunnen er vitaliteitspakketjes uitgedeeld of opgestuurd worden naar de deelnemers. Bijvoorbeeld een fitkit met dynaband, springtouw en hardlooplampje. In overleg kunnen we een passend vitaliteitspakket samenstellen.

Wil je meer informatie over de teamactiviteit 'Vitaliteitsboost'? Neem dan contact met ons op via 085 073 33 00 of info@bewegenwerkt.nl.