Vitaal verbinden

Workshop

Verbinding; één van de belangrijkste energiebronnen van werkend Nederland. Wat is er nodig om je echt verbonden te voelen? Is samenwerken genoeg? Daar kom je achter door het thema verbinding op verschillende manieren te bekijken. Welke concrete kansen zijn er om jouw gevoel van verbinding én de verbondenheid van jouw team een boost te geven? Op een interactieve manier geven we inzichten, tips én zetten we je aan het denken.

In de huidige maatschappij is de verbondenheid soms wat verder te zoeken. Fysiek bij elkaar komen is lastig, alle zeilen worden bijgezet om het werk draaiende te houden en we zijn allemaal druk. Misschien is er minder ruimte voor echte aandacht en waardering voor elkaar?

In deze workshop gaan we op zoek naar de menselijke behoefte aan verbinding en kijken we hoe je dit in je (werk)dag kunt verwerken, zowel individueel, als in je team en thuis. We zoeken naar kansen die zowel de verbinding als de vitaliteit stimuleren. Met concrete werkvormen en tips ga je aan de slag en tussendoor hebben we een toepasselijk beweegmomentje.

Programma

  • Wat is verbinding voor jou?
  • Wat weten we ervan?
  • Wat kun jij doen?
  • Hoe kan jij dat aanpakken?

Duur

45 tot 90 minuten

Groepsgrootte

Op locatie: 2 tot 20 deelnemers

Online: 20 deelnemers via Teams of 100 deelnemers via Clickmeeting

Begeleiding

De workshop wordt verzorgd door een ervaren vitaliteitscoach

Resultaat

Inzicht in jouw behoefte aan verbinding, de kansen om dit te stimuleren en een eerste stapje
richting meer verbondenheid en vitaliteit.

Wil je meer informatie over de workshop 'Vitaal verbinden'? Neem dan contact met ons op via 085 073 33 00 of info@bewegenwerkt.nl.