Vitaal door slaap en ontspanning

Workshop

Goed zorgen voor je slaap en ontspanning is in onze wereld vol verwachtingen vaak een uitdaging. Jammer, want de mate van ontspanning heeft invloed op slaap en je slaap heeft grote invloed op je fysieke en mentale gezondheid. Kortom; Jouw keuzes overdag bepalen hoe je ’s avonds in bed ligt en de volgende dag opstaat!

In deze workshop gaan we in op je eigen invloed op jouw slaap, het belang van slapen en de relatie van slapen met herstel en ontspanning. Je wordt bewust van je eigen slaap- en ontspangedrag en gaat voor jezelf na wat dit betekent in relatie tot jouw vitaliteit. Je gaat op zoek naar mogelijkheden om ontspanning en/of slaap in je dagelijks leven extra aandacht te geven. Je maakt een begin met je actieplan dat jou gaat helpen fijner te slapen/ontspannen. Ook delen we ontspanningsmogelijkheden die zowel thuis als tijdens het werk gedaan kunnen worden.

De werkvormen richten zich zowel op individuele deelnemers als op de groep. Bij bestaande werkgroepen (teams, afdelingen) zorgen de groepswerkvormen ervoor dat er teamafspraken gemaakt worden om de slaap en ontspanning te stimuleren.

Programma

  • Wat doe ik en wat wil ik met mijn slaap en ontspanning?
  • Wat is goed voor mij?
  • Wat zou ik kunnen doen?
  • Wat ga ik doen?

Duur

90 minuten

Groepsgrootte

Op locatie: maximaal 20 deelnemers

Online (workshop of webinar): maximaal 100 deelnemers

Begeleiding

De workshop wordt verzorgd door een ervaren vitaliteitscoach

Resultaat

Inzicht, handvatten, ervaring en inspiratie om slaap en ontspanning de aandacht te geven die het
verdient!

Wil je meer informatie over de workshop 'Vitaal door slaap en ontspanning'? Neem dan contact met ons op via 085 073 33 00 of info@bewegenwerkt.nl.