Stressjam

VR game


Stress is beroepsziekte nummer 1. Van al het verzuim wordt één derde veroorzaakt door stressklachten. Zonde want stress kan ook heel gezond zijn. Met behulp van een prachtig VR-spel, een hartslagband en biofeedback leer je spelenderwijs om gezond met stress om te gaan. Dit maakt je energieker, vitaler en mentaal sterker!

Je leert jouw eigen stresssysteem kennen, beïnvloeden en voor je laten werken door het gebruik van stressjam. Zodra je de VR-bril opzet, wordt je ondergedompeld in een nieuwe wereld. Onder begeleiding van een coach leer je het spel en de besturing kennen. Vervolgens ga je allerlei uitdagingen aan waarbij je moet ontspannen of juist focussen. Ook met je stress mindset ga je aan de slag.

We meten je stresstoestand en de VR-wereld past zich steeds in real-time aan jouw toestand van dat moment. Om de opdrachten te doorstaan, moet je bewust je stressniveau verlagen of juist verhogen. Je speelt in de game dus letterlijk met je eigen stress!

Doelgroep

Stressjam is voor iedereen die slimmer wil omgaan met stress. Dus ook voor organisaties die werken aan de vitaliteit van hun medewerkers. Wanneer zij een positieve mindset ontwikkelen, zullen ze niet alleen energieker zijn, maar ook een stuk productiever. Speciaal voor organisaties die hun medewerkers willen laten kennismaken met Stressjam, bieden we een stimulerende demosessie aan. Daarnaast is het mogelijk om individuele coaching sessies af te nemen.

Duur

30 minuten per deelnemer

Groepsgrootte

8 deelnemers per dagdeel

Begeleiding

De stressjam wordt begeleid door een ervaren vitaliteitscoach die is opgeleid tot stressjam game coach.

Resultaat

In plaats van het verminderen van stressvolle situaties, leer je tijdens de Stressjam om je stresssysteem op een goede manier te gebruiken om gezonder, gelukkiger en productiever te zijn.

Wil je meer informatie over de VR game 'Stressjam'? Neem dan contact met ons op via 085 073 33 00 of info@bewegenwerkt.nl.