Mantelzorg: Hoe blijf ik fit, thuis en op het werk?

Workshop

Ruim 1 op de 4 medewerkers combineert werk met mantelzorg. Medewerkers die zorgtaken en werk combineren bevinden zich regelmatig in een spagaat tussen de verwachtingen vanuit het werk en het appèl dat ze voelen vanuit degene waarvoor zij (mantel)zorgen. Zij wringen zich in allerlei bochten om aan de verwachtingen van werkgever, collega’s en dierbare te voldoen. Dit gaat veelal ten koste van hun eigen welzijn en fitheid.

Tijdens de workshop brengen medewerkers hun persoonlijke signalen die wijzen op stress in beeld. Zij staan stil bij de druk die zij ervaren en verkennen de aspecten die druk geven. Vervolgens onderzoeken zij de factoren die de stress beïnvloeden. Zij ontdekken daardoor waar mogelijkheden liggen voor een verandering. De workshop sluit af met tips en handvatten hoe effectiever om te gaan met de stress die de combinatie werk en mantelzorg met zich meebrengt

Duur

90 minuten

Wil je meer informatie over de workshop 'Mantelzorg: Hoe blijf ik vit, thuis en op het werk?' Neem dan contact met ons op via 085 073 33 00 of info@bewegenwerkt.nl.