Lekker in je vel

Workshop

Vol energie, opgewekt en fluitend door de dag gaan. Dat willen we allemaal. Toch is het best moeilijk om altijd de keuzes te maken die bijdragen aan dat ‘lekker in je vel’ gevoel. In deze workshop ontdek je waarvan jij lekker in je vel zit én hoe je dat kunt stimuleren. Je gaat aan de slag met werkvormen die jou aan het denken zetten en op weg helpen. Aan het eind van de workshop heb je jouw ‘lekker in je vel’ actie bedacht.

Vanuit een motiverende aanpak gaan we aan de slag met de vraag wat lekker in je vel voor jou betekent. Met het ‘lekker in je vel wiel’ krijg je onderwerpen aangereikt die daar invloed op hebben; bewegen, buiten zijn, voeding, sociaal, rust & herstel en slaap. Daarna onderzoek je wat je al goed doet en waar jouw kansen liggen. Zo kom je op nieuwe ideeën waar je zelf mee aan de slag kunt én wilt. Door ideeën en ervaringen met elkaar te delen kun je nog beter van start met jouw actie.

Programma:

  • Wanneer zit jij lekker in je vel?
  • Op welke thema's liggen jouw kansen?
  • Hoe ga jij deze kansen benutten?

Duur

60 of 90 minuten

Groepsgrootte

Op locatie: 1 tot 20 deelnemers

Online: max 20 deelnemers via Microsoft Teams, max 100 deelnemers via Clickmeeting

Begeleiding

De workshop wordt verzorgd door een ervaren vitaliteitscoach

Resultaat

Met een motiverende aanpak wordt elke deelnemer aan het denken gezet. Iedereen gaat de deur uit met goede ideeën en wordt gestimuleerd om zijn/haar actie in gang te zetten.

Wil je meer informatie over de workshop 'Lekker in je vel'? Neem dan contact met ons op via 085 073 33 00 of info@bewegenwerkt.nl.