Battle for Medals

Online teamactiviteit

Met dit online spel worden collega’s dichter bij elkaar gebracht, leren ze elkaar anders/beter kennen en hebben ze een leuke verbindende ervaring samen. Groepen van 10 tot 50 personen hebben via Zoom 2 uur spelplezier, uitdaging en medailles. Even lekker positief met elkaar bezig!

Bij organisaties waar veel medewerkers thuiswerken of internationaal samenwerken, is de onderlinge verbinding een flinke uitdaging. Teambuilding is lastig, persoonlijke contact is er weinig en de kantoorhumor is ver(der) te zoeken. Dit alles kan flinke invloed hebben op de vitaliteit.

In de Battles for medals gaan medewerkers in verschillende teams de supersportieve strijd aan, zonder te zweten. De thema’s die hierin terugkomen zijn communicatie, positiviteit, creativiteit, ontdekking en beweging. Bij 5 uitdagingen kunnen teams een medaille winnen. Hoe beter de medailles, hoe meer kans op winst in het eindspel, maar daar moet nog flink voor gepuzzeld worden. Hiermee gaat veel spelplezier, verbinding en samenwerking gepaard en op deze manier wordt de vitaliteit gestimuleerd.

Duur

120 minuten

Groepsgrootte

10 tot 50 deelnemers

Begeleiding

De activiteit wordt begeleid door twee enthousiaste hosts

Wil je meer informatie over de teamactiviteit 'Battle for Medals'? Neem dan contact met ons op via 085 073 33 00 of info@bewegenwerkt.nl.