Alle ballen in de lucht

Workshop

Genoeg energie hebben voor alle dingen die jij belangrijk vindt, dat willen we allemaal toch? Soms zijn het alleen wel erg veel ‘belangrijke’ balletjes om in de lucht te houden. Een jong gezin, hobby’s, sociale activiteiten, zingeving, sporten, werken, mantelzorg en dan óók nog goed voor jezelf zorgen… Hoe hou jij het vol? In deze workshop krijg je tips en gaan we samen op zoek naar kansen om meer grip en balans te ervaren.

De verwachtingen en uitdagingen voor werkende mensen onder de 40 kunnen erg hoog zijn. Dit kan stress en spanning opleveren. Het herkennen van de signalen en het kijken in kansen om hier invloed op te hebben, dat is de uitdaging die we in deze workshop met je aan gaan. Achteraf heb jij gewerkt aan je balans, je veerkracht, heb je geoefend met het kijken in kansen en een concrete actie voor jezelf bedacht. Misschien betekent dat wel dat er een balletje minder hooggehouden moet worden…

Een ervaren vitaliteitscoach neemt je in deze workshop mee in de kansen en uitdagingen op het gebied van jouw balans. Met leuke werkvormen die je aan het denken zetten en inzicht geven, onderzoek je hoe balans bij jou werkt. Waar heb je invloed op? Wat kun je doen? Hoe goed zorg je voor jezelf als er veel van je gevraagd wordt? Door hier in deze workshop mee aan de slag te gaan, investeer je in jouw vitaliteit.

Duur

90 minuten

Groepsgrootte

Op locatie: maximaal 15 deelnemers

Online (workshop of webinar): maximaal 100 deelnemers

Interessant voor

Medewerkers die zich in bovenstaande uitdagingen herkennen

Begeleiding

De workshop wordt verzorgd door een ervaren vitaliteitscoach

Resultaat

Inzicht, ervaringen, tips, inspiratie én een eerste actie om in balans te komen of blijven

Wil je meer informatie over de workshop 'Alle ballen in de lucht'? Neem dan contact met ons op via 085 073 33 00 of info@bewegenwerkt.nl.