Battle to the Medal

Online teambuilding

Met dit online spel worden collega’s dichter bij elkaar gebracht, leren ze elkaar anders/beter kennen en hebben ze een leuke verbindende ervaring samen. Groepen van 10 tot 50 personen hebben via Zoom 2 uur spelplezier, uitdaging en medailles. Even lekker positief met elkaar bezig!

Digitaal werken aan onderlinge verbinding

Bij organisaties waar veel medewerkers nu thuiswerken, is de onderlinge verbinding verminderd. Teambuilding is lastig, het persoonlijke contact wordt minder en de kantoor humor is ver(der) te zoeken. Dit alles kan invloed hebben op de vitaliteit. Ook blijkt dat deze periode invloed heeft op de emotionele staat van mensen.

Communicatie, positiviteit, creativiteit, ontdekken en bewegen!

In dit spel gaan medewerkers in verschillende teams de strijd aan met 5 uitdagingen. De thema’s die hierin terugkomen zijn communicatie, positiviteit, creativiteit, ontdekking en beweging. Bij elke uitdaging kunnen teams een medaille winnen. Hoe beter de medailles, hoe meer kans op de beste eindoplossing, maar daar moet nog flink voor gepuzzeld worden. Hiermee gaat veel spelplezier, verbinding en samenwerking gepaard en op deze manier wordt de vitaliteit gestimuleerd.

Duur activiteit: 120 minuten

Groepsgrootte: 10 tot 50 deelnemers

Begeleiding: De activiteit wordt begeleid door twee enthousiaste hosts

Wil je meer informatie?

We vertellen je graag meer over onze aanpak en oplossingen. Neem contact met ons op via info@bewegenwerkt.nl of 085 073 33 00.