Vitaliteitsspel: Expeditie Mol

Teambuilding met een vitaliteitstwist

Met het vitaliteitsspel Expeditie Mol zijn deelnemers op een speelse manier met het thema vitaliteit bezig. Ze krijgen inzicht in het teamproces met een ‘mol’. Verder leren ze collega’s op een andere manier kennen en ervaren ze hoe het voelt om succes te hebben. Deze manier van bewegend leren is effectief en toegankelijk.

Vitaliteit en inzetbaarheid staat op de agenda. Bedrijfsborrels worden steeds gezonder en er zijn verschillende maatregelen die medewerkers stimuleren gezonder te leven. Hoe mooi zou het zijn als teamuitjes die georganiseerd worden passen binnen het HR beleid duurzame inzetbaarheid?

Expeditie Mol is een leerzame vitaliteitsactiviteit, goede teambuilding en een leuk personeels-evenement in één!

Teambuilding met een vitaliteitstwist, vol met leerzame inzichten, uiteenlopende uitdagingen en spelplezier. Tijdens dit spel gaan teams verschillende uitdagingen aan waarbij communicatieve, tactische, technische en fysieke kwaliteiten van belang zijn. Elk team heeft echter één teamgenoot bij wie de neus niet dezelfde kant op staat: de minder vitale deelnemer, de verzuimer op het moment dat het niet goed uitkomt, de extrinsiek gemotiveerde, oftewel: “de Mol…”.

Hoe gaat het team daarmee om? En, nog belangrijk: is het team in staat de Mol te ontmaskeren? Tijdens Expeditie Mol komen uitdagingen als ‘de spanningsboog’, ‘in balans naar de streep’, ‘strategische stappen’, ‘blind vertrouwen’, ‘casus communicatie’ en ‘hoogtepuntje bouwen’ aan bod.

De volgende stappen worden doorlopen:

  1. Opening en speluitleg
  2. Overhandigen persoonlijke instructiebrieven
  3. Uitvoeren van de uitdagingen
  4. Evaluatie van teamproces en prijsuitreiking

Wil je meer informatie?

We vertellen je graag meer over onze aanpak en oplossingen. Neem contact met ons op via info@bewegenwerkt.nl of 085 073 33 00.