Bewegen Werkt Congres 2019

dinsdag 5 november | 12.00-16.30 uur

De spanning op de arbeidsmarkt is dit jaar naar een nieuw hoogtepunt gestegen. In het eerste kwartaal van 2019 waren er gemiddeld 88 vacatures per 100 werklozen. Dat is goed nieuws, maar het brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Zoals het klaarstomen van werkzoekenden die om diverse redenen de stap naar een betaalde baan nog niet kunnen zetten. Wat betekent deze ontwikkeling voor uw beleid, welke rol speelt gezondheid in deze uitdaging en wat is de rol van de zorgverzekeraar?

Tijdens deze editie van het Bewegen Werkt Congres wordt u meegenomen in de laatste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van preventie en participatie. U hoort hoe andere gemeenten hiermee omgaan en doet inspiratie op voor de aanpak binnen uw eigen gemeente.

Wat kunt u verwachten?

  • Een bijeenkomst voor én door klanten en relaties van Bewegen Werkt, waarbij inspiratie, kennisoverdracht en best practices centraal staan.
  • Inspirerende dagvoorzitter Tom van ’t Hek.
  • Lezing ‘‘van diepe dalen naar goud’’ door topsporter Stefan Groothuis.
  • In interactieve sessierondes delen een aantal gemeenten hun aanpak en ervaring in het ondersteunen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk.

Het programma is nog volop in ontwikkeling. Volg ons op LinkedIn voor de laatste updates.

Nieuws 19
Nieuws 18

Voor wie

Beleidsbepalers, managers en klantmanagers van gemeenten die zich bezig houden met participatie, arbeidsmarkt en/of statushouders.

Datum en locatie

Dinsdag 5 november van 12.00 - 16.30 uur op een centrale plek in Nederland. De locatie wordt later bekend gemaakt.

Kosten en aanmelden

Deelname aan het congres is kosteloos voor beleidsbepalers, managers en klantmanagers van gemeenten. Overige deelnemers betalen €95,-.

Aanmelden

Genodigden ontvangen eind augustus / begin september een persoonlijke uitnodiging met aanmeldcode waarmee zij zich kunnen inschrijven via deze website. Wilt u zeker zijn van deelname dan kunt u zich alvast een plek reserveren door een e-mail te sturen naar info@bewegenwerkt.nl.