Succesvol vitaliteitsgesprek brengt deelnemer letterlijk in beweging

Case

Beste Han,

Bij deze de beloofde foto. Ik heb het verslag gelezen en heb voldoende aanknopingspunten om mijn vitaliteit te verbeteren. Het fruit gaat er elke dag keurig in en tot nu toe al 1 keer heerlijk gefietst.

Bedankt!

Case Vitaliteitsgesprek

Deze mail ontving Han Rutten van een deelnemer met wie hij onlangs een vitaliteitsgesprek voerde.

Han vertelt hierover: ‘Medewerkers van onze klanten vullen vrijwillig een Monitor Duurzame Inzetbaarheid (MoDI) in om inzicht te krijgen in hun werkvermogen. Diegenen met een lage of matig score worden uitgenodigd voor een vitaliteitsgesprek. Aan de hand van het Huis van Werkvermogen zoeken we samen met de deelnemer naar verklaringen voor de score en benoemen we actiepunten die tot verbetering van de vitaliteit kunnen leiden. Deelnemers aan het vitaliteitsgesprek reageren enthousiast en gaan vaak snel tot actie over. Het vitaliteitsgesprek kan zo leiden tot leefstijlverandering, competentieontwikkeling, organisatieveranderingen of verschuivingen in de balans werk-privé. Onbetaalbaar rendement aldus voor zowel medewerker als werkgever!!

Wil je meer informatie?

We vertellen je graag meer over onze aanpak en oplossingen. Neem contact met ons op via info@bewegenwerkt.nl of 085 073 33 00.