Met speels gemak meebewegen bij Pluryn

Pluryn

Zorgorganisatie Pluryn ondersteunt jongeren en volwassenen bij het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Ook als de problematiek complex is. De eigen kracht en toekomstwensen zijn daarbij het uitgangspunt: Sterker in de samenleving, powered by Pluryn.

Om haar medewerkers te ondersteunen organiseerde Pluryn de workshop ''Met speels gemak meebewegen'' van Bewegen Werkt. Bekijk het onderstaande fragment voor een impressie van de workshop.

Met speels gemak meebewegen

In een sportieve, speelse setting en met een psychomotorische aanpak gingen deelnemers tijdens de workshop ''Met speels gemak meebewegen'' aan de slag met de thema’s flexibiliteit, snel schakelen en de constante verandering.

Resultaat

Handvatten, inzicht, inspiratie om veranderingen in het werkveld in perspectief te plaatsen en hier snel mee om te gaan. En inzicht in de eigen duurzame inzetbaarheid en de aandachtspunten hierin.

Wil je meer informatie?

We vertellen je graag meer over onze aanpak en oplossingen. Neem contact met ons op via info@bewegenwerkt.nl of 085 073 33 00.